Uzina Electroputere, transformata in mall


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Uzina Electroputere, transformata in mall


Viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca, a anuntat ca un investitor strain va transforma una dintre halele nefolosite ale uzinei Electroputere in Mall.

echipamente electrice

Primarul interimar pe perioada in care Antonie Solomon este suspendat sustine ca un investitor strain va cumpara una dintre halele nefolosite, plus terenul inconjurator, pentru a amenaja un mall, potrivit Adevarul.

“E ceva inedit pentru noi, chiar daca ei fac asa ceva peste tot in lume. Structura halei va ramane aceeasi, numai ca la interior va fi amenajata ca si un mall. Acum e cu toate utilajele nefolosite in ea, cu macarale si toate celelalte, numai ca va deveni mall. Cei de la Electroputere au mai vandut spatii si celor de la AVK, ce-i drept pentru a fi folosite ca spatii industriale, dar cred ca pe viitor vor face tot mai multe asemenea gesturi. Mall-ul cu pricina va ocupa din cate am inteles cel mult 20 la suta din suprafata fabricii, dar ne putem astepta in perioada urmatoare ca asemenea tranzactii sa fie incheiate si cu furnizori ai Ford care se stabiliesc in Craiova, pentru ca acolo au toate utilitatile”, a declarat vicele Marinica Dinca, informeaza Adevarul.

Producatorul de echipamente electrice si locomotive Electroputere Craiova detinut de grupul Al Arrab a incheiat anul trecut cu pierderi de aproximativ 40 de milioane de lei. La sfarsitul lui 2009, datoriile totale ale Electro au ajuns la peste 406 milioane de lei, adica 96 de milioane de euro, fata de 396 milioane de lei la sfarsitul lui 2008. Conducerea Electroputere Craiova a anuntat la inceputul anului ca alti 500 de salariati ar putea fi disponibilizati, dupa ce anul trecut alti 500 au fost concediati. In anii '80, societatea olteana avea 11.200 de salariati iar in prezent mai sunt doar 1.500 de angajati.


Sursa: Adevarul

 
05/05/2010 - Acest articol a fost citit de 3035 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Investigatii privind infiintarea Electra si...
Energobit a semnat un contract de parteneriat...
Mirajul Orientului pentru companiile romanesti...
Emerson ofera locuri de munca in fabricile din...
Vom ramane fara energie nucleara!!!
Stirile urmatoare
Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33%...
Expozitie electrica demonstrativa
Forumul Regional al Energiei - FOREN 2010 A...
Concurs foto: Trasnete, furtuni cu trasnete
Elvetienii fac o fabrica de turbine eoliene la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric