Investigatii privind infiintarea Electra si Hidroenergetica


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Investigatii privind infiintarea Electra si Hidroenergetica


Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind infiintarea celor doua companii energetice nationale, Electra si Hidroenergetica, pentru a evalua impactul acestei operatiuni asupra pietelor afectate.

centrale electrice

"Vrem sa analizam compatibilitatea celor doua companii cu un mediu concurential normal, avand in vedere ca in urma restructurarii sectorului de productie a energiei exista premisele crearii sau consolidarii unor pozitii dominante. De asemenea, functionarea noilor structuri poate duce la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei pe piata comercializarii si furnizarii de energie electrica", a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Mediafax.

Autoritatea pentru Concurenta va lua o decizie cu privire la infiintarea celor doua companii in cel mult cinci luni de la data la care notificarile au devenit efective.

Electra va fi formata prin fuziunea Complexurilor energetice Rovinari, Turceni si Craiova, cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Nuclearelectrica, Hidroserv Ramicu Valcea si cu sucursalele Hidroelectrica din Ramnicu Valcea, Sibiu si Targu Jiu, informeaza Mediafax.

Hidroenergetica va cuprinde sucursalele Hidroelectrica din Bistrita, Buzau, Curtea de Arges, Hateg, Portile de Fier, Cluj, Oradea, Sebes, Slatina si Caransebes, precum si filialele Hidroserv Bistrita, Curtea de Arges, Sebes, Hateg, Cluj, Portile de Fier si Slatina.

Din Hidroenergetica vor mai face parte Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti, Compania Nationala a Huilei, termocentrala Paroseni si sucursala Termoserv Paroseni din Termoelectrica.

CH Hidroenergetica va avea ca obiect principal de activitate producerea de energie electrica, urmand a desfasura si activitati de furnizare de energie electrica, producere, transport, distributie si furnizare de energie termica si exploatare a minelor de huila, potrivit Mediafax.

Guvernul vrea sa infiinteze Electra si Hidroenergetica pana la 1 iulie.


Sursa: Mediafax

 
26/04/2010 - Acest articol a fost citit de 2836 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 50 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Energobit a semnat un contract de parteneriat...
Mirajul Orientului pentru companiile romanesti...
Emerson ofera locuri de munca in fabricile din...
Vom ramane fara energie nucleara!!!
Noi automatizari industriale la Targul...
Stirile urmatoare
Uzina Electroputere, transformata in mall
Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33%...
Expozitie electrica demonstrativa
Forumul Regional al Energiei - FOREN 2010 A...
Concurs foto: Trasnete, furtuni cu trasnete
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric