Emerson ofera locuri de munca in fabricile din Cluj


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson ofera locuri de munca in fabricile din Cluj


Grupul american Emerson, a angajat 100 de oameni de la inceputul anului in fabricile din Cluj-Napoca si recruteaza in continuare, inclusiv sefi de echipa sau manageri, astfel ca in 2010 ar putea fi angajati circa 400 de oameni la Cluj.

emerson

"In parcul Emerson din Cluj-Napoca lucreaza 500 de oameni, iar in fiecare luna postam pe siteurile de recrutare intre 30 si 40 de anunturi cu noi joburi. Cautam oameni indiferent de nivelul acestora de pregatire, care sa fie potriviti pentru activitatiile desfasurate de noi. Pana in luna mai vom aduce la Cluj o noua divizie, care isi va desfasura activitatea in cea de-a treia unitate construita anul trecut in parcul Tetarom", a declarat Calin Banciu, general manager al Emerson Romania, potrivit Ziarul financiar.

Potrivit ultimelor date disponibile, Emerson avea in 2008 o cifra de afaceri de 31,3 mil.lei (circa 8,5 mil. euro), numarul mediu de angajati ai companiei la aceea data fiind de 238 de oameni, dupa cum arata Ministerul de Finante.

Diviziile prezente la Cluj sunt cele de regulatoare pentru gaze, alternatoare electrice de mare putere, echipamente electrice, echipamente pentru medii periculoase si pentru constructii, scrie Ziarul financiar. 

"Am absolvit Facultatea de Litere din Cluj si m-am angajat la finele anului 2008 la Emerson pe postul de specialist documentatie studii, iar salariul meu este de 1.500 lei. Angajari se fac in continuare si anul trecut au fost angajati oameni cu toate ca trecem printr-o perioada de criza, iar in prezent, din cate stiu eu, Emerson cauta pentru diferite joburi vorbitori de italiana, germana, franceza, spaniola, portugheza sau engleza", a spus o tanara care nu a dorit sa-i fie facut public numele.

Emerson, care are in prezent trei centre de productie in Cluj-Napoca si un centru de inginerie, este unul dintre cei mai mari angajatori din Cluj in acest an, alaturi de companiile Genpact, ING sau Nokia, informeaza Ziarul financiar.

Sursa: Ziarul financiar

 
02/04/2010 - Acest articol a fost citit de 5890 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 123 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Vom ramane fara energie nucleara!!!
Noi automatizari industriale la Targul...
Asociatia Romana a Electricienilor va invita la...
CONFERINTA AUDITORILOR ENERGETICI, 27 mai 2010,...
Curs gratuit -Casa inteligenta - solutia...
Stirile urmatoare
Mirajul Orientului pentru companiile romanesti...
Energobit a semnat un contract de parteneriat...
Investigatii privind infiintarea Electra si...
Uzina Electroputere, transformata in mall
Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33%...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric