Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33% pentru 2010


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33% pentru 2010


Compania Lapp Insulators din Turda, fosta firma Argillon Romania, producator de izolatori din portelan de medie si inalta tensiune, a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de circa 8,6 mil. euro si mizeaza in acest an pe o crestere a afacerilor cu peste 33%

lapp Compania isi bugetase anul trecut vanzari totale de circa 12 mil. euro, insa rezultatele obtinute in 2009 au fost sub estimarile initale. "Exista in momentul de fata semnale de revenire a pietei, insa cresterea va fi mai vizibila incepand din a doua jumatate a anului, scrie Ziarul Financiar.

Concurenta crescuta din partea producatorilor asiatici, in special din India si China, influenteaza in continuare activitatile noastre, insa este important sa continuam planurile de investitii in vederea sustinerii productivitatii si a competitivitatii companiei", a declarat pentru ZF Transilvania Sorin Nutiu, director general in cadrul Lapp Insulators.
Principalii clienti ai Lapp Insulators sunt firmele Siemens, ABB, Areva, Bohemia, E.ON si Lapp Insulators Redwitz. In perioada 2008 - 2009 circa 95% din productia realizata in fabrica de izolatori din Turda a fost destinata exportului, principalele piete fiind cele din Europa de Vest si America de Nord. "Intentionam ca in acest an sa investim aproximativ 1 mil. euro in echipamente si in implementarea unor noi tehnologii." Grupul american Lapp Insulators detinea anul trecut sapte puncte de productie, doua in SUA, doua in Germania, un punct de productie in Polonia, unul in Romania, iar altul in China.


Sursa: Ziarul Financiar
 
05/05/2010 - Acest articol a fost citit de 2883 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Uzina Electroputere, transformata in mall
Investigatii privind infiintarea Electra si...
Energobit a semnat un contract de parteneriat...
Mirajul Orientului pentru companiile romanesti...
Emerson ofera locuri de munca in fabricile din...
Stirile urmatoare
Expozitie electrica demonstrativa
Forumul Regional al Energiei - FOREN 2010 A...
Concurs foto: Trasnete, furtuni cu trasnete
Elvetienii fac o fabrica de turbine eoliene la...
GE lanseaza primul motor turbo cu gaz in doi...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric