Expozitie electrica demonstrativa


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Expozitie electrica demonstrativa


Euro Vial Lighting organizeaza Expozitie electrica demonstrativa, 28-29 mai 2010, strada Nicolae Filimon, nr 23 Constanta ( zona Halta Traian), intrarea libera.

euro vial lighting

Evenimentul se va desfasura in incinta firmei Euro Vial Lighting. Curtea interioara spatioasa permite desfasurarea acestei manifestari in conditii "open-air" .

La acest eveniment vor participa ca si expozanti partenerii Euro Vial Lighting: Schneider Electric, Philips Romania, Legrand, Elba-Com, 3M, Gerkon, Obo Bettermann, Bachmann, Courbi, Delixi, Rittal, Romcab. AREL va avea propriul stand si va face astfel cunoscute electricienilor din Constanta activitatile sale.

Expozitia permite vizitatorilor accesul la produse si producatori din domenii variate, intr-un singur loc. Prin aceasta expozitie se urmareste expunerea produselor printre diverse clase de clienti, posibilitatea de a demonstra aplicatiile posibile si modul de utilizare a noilor game sau produse lansate, o comunicare directa cu clientul pentru obtinerea de impresii si reactii ale utilizatorilor finali.

Reguli si conditii de participare

O societate se poate inscrie o singura data la fiecare concurs. Utilizatorii ce vor raspunde corect la toate intrebarile, vor primi premii. Daca utilizatorul nu raspunde corect la toate intrebarile nu beneficiaza de premiu. Concursul dureaza in principiu 30 zile, echivalentul unei luni. Concursul contine intrebari tehnice, intrebari legate de produsele comercializate si intrebari despre istoria Euro Vial Lighting, iar numarul intrebarilor variaza de la un concurs la altul.

Sursa: Eurovial

 
20/05/2010 - Acest articol a fost citit de 3604 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 77 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Lapp Insulators vede afaceri in crestere cu 33%...
Uzina Electroputere, transformata in mall
Investigatii privind infiintarea Electra si...
Energobit a semnat un contract de parteneriat...
Mirajul Orientului pentru companiile romanesti...
Stirile urmatoare
Forumul Regional al Energiei - FOREN 2010 A...
Concurs foto: Trasnete, furtuni cu trasnete
Elvetienii fac o fabrica de turbine eoliene la...
GE lanseaza primul motor turbo cu gaz in doi...
Inscrieri pentru examenul de autorizare ANRE...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric