Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND


ghidelectric.ro
Joi, 5 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND


Legrand Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme automate destinate utilizarii casnice si industriale, a dat recent publicitatii rezultatele financiare aferente anului fiscal incheiat la 31 decembrie 2009.

legrand Astfel, in intervalul mentionat, vanzarile s-au diminuat cu 14,9%, pana la nivelul de 3,57 miliarde euro. Aceasta este considerata de catre managementul concernului o performanta deosebita, care s-a datorat, in principal, adaptarii permanente a cheltuielilor la trendul vanzarilor si implementarii unui sistem eficient de management al preturilor de vanzare si achizitie, scrie Agendaconstructiilor.

De asemenea, conducerea Legrand s-a concentrat pe dezvoltarea produselor proprii in functie de cerintele actuale ale pietei, care vizeaza cateva aspecte principale: reducerea consumului energetic si cresterea ponderii utilizarii resurselor regenerabile; indeplinirea exigentelor tot mai ridicate in domeniul comunicatiilor si interconectivitatii; cresterea adresabilitatii catre segmentele de populatie cu varsta inaintata.

Totodata, oficialii companiei sesizeaza oportunitatea consolidarii prezentei pe pietele statelor aflate in curs de dezvoltare (China, Brazilia, Federatia Rusa si Turcia), iar livrarile in aceste tari au detinut in 2009 o pondere de 30% din cifra de afaceri. Pentru 2010 se anticipeaza o revenire a vanzarilor pe un trend ascendent, fenomen impulsionat de efervescenta din zonele mentionate anterior, informeaza Agendacnstructiilor.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
05/03/2010 - Acest articol a fost citit de 1957 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8...
Electroputere are pierderi insemnate desi...
Businessul generat de activitatile din Romania...
Tendinte de scadere in industria de echipamente...
BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule
Stirile urmatoare
Scadere a cererii de scule profesionale
Prognoze pozitive pentru Bosch
CA 6116 - ECHIPAMENT COMPLEX PENTRU VERIFICARI...
Convertizoarele de frecventa VLT Aqua Drive
EMERSON: Vanzari in crestere in prima perioada...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric