SOLAR business opportunity 13 Mai 2010, 10:00-18:00 ROMEXPO, Sala Nicolae TITULESCU


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

SOLAR business opportunity 13 Mai 2010, 10:00-18:00 ROMEXPO, Sala Nicolae TITULESCU


Realizata in parteneriat APSNE SUNE-ROMEXPO, sub patronajul MDRT, Conferinta este organizata in perioada celor doua expozitii dedicate constructiilor: CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR si AMBIENT.

energie electrica

In consecinta, evenimentul este pozitionat in spatiul de interferenta al constructiilor, arhitecturii si energeticii viitorului prin integrarea in cladiri a surselor noi si regenerabile de producere a energiei. Conferinta ofera o platforma de colaborare si evolutie intr-o directie economica novatoare: oportunitatea afacerilor in sectorul solar din constructii, scrie Tehnicainstalatiilor.

Scopul conferintei:
• de a aduce impreuna, la scara larga, actorii implicati in sectorul solar european (industrie, decidenti si leaderi de opinie) si pe cei implicati sau interesati sa se implice in acest sector in Romania ( mediu de afaceri, de formare si administrativ);
• de a oferi modele, sfaturi, exemple de buna practica ce vor sta direct la indemana decidentilor, administratiei locale, consultantilor, proiectantilor, arhitectilor si instalatorilor, a celor implicati direct in transpunerea, in aplicarea si in indeplinirea Directivelor EU.

Scopul Conferintei este acela de a realiza actiuni concrete care sa asigure conditiile de dezvoltare a sectorului solar in Romania. Se propune deasemena asigurarea unei o platforme de lucru pentru sustinerea interoperabilitatii Directivelor Europene ce au in vedere cladirile, tinand cont de promovarea energiilor regenerabile prin introducerea solutiilor tehnice diverse generatoare de energie utilizand surse regenerabile la nivelul acestor consumatori, potrivit Tehnicainstalatiilor.

Tematica Conferintei
• Adaptarea cadrului legislativ pentru producerea de energie electrica si termice utilizand sursa solara si cu precizari referitoare la producerea locala, la nivelul constructiilor.
• Formarea profesionla si adaptarea pregatirii specialistilor la noile cerinte impuse de dezvoltarea
sectorului solar; Propuneri de revizuiri de norme tehnice
• Cresterea performantelor energetice a cladirilor prin abordarea completa a principiilor eficienti energetice, producere descentralizata a energiei si EPBD. Rolul de model al cladirilor publice la nivel national, regional si local incepand din 2012.

Speakerii conferintei
• Reprezentanti ai organismelor, organizatiilor si mediului de afaceri cu experienta la nivel european – SOLAR;
• Reprezentanti ai autoritatilor nationale, ministerelor implicate in dezvoltarea sectorului Solar:
ANRE, MDRT, MMP, MECMA, MAI, MA, Camera Deputatilor;
• Reprezentanti ai companiilor cu experienta in Romania in domeniul solar;
• Leaderi ai grupurilor si organizatiilor interesate sa dezvolte sectorul solar in Romania.

Cui se adreseaza conferinta
Vanzatori, cumparatori, integratori, instalatori, utilizatori, ai echipamentelor si instalatiilor solare, investitori, constructori, arhitecti, proiectanti, antreprenori si autoritati.

Parteneriatele
In sensul realizarii si dezvoltarii platformei de sustinere a sectorului solar in Romania, in timpul Campaniei de promovare a Conferintei, in timpul Conferitei si dupa aceasta, se vor incheia protocoale:
- Patronatele din energie, constructii agricultura si turism: ACPR, FPEn, ARACO, PSC,
- Asociatiile profesionale: AIIR, SIEAR, OAR, AEEC, APMCR, AREL; Agentii de eficienta energetica;
- Reprezentanti ai mediului de afaceri: Camerela de Comert si Industrie a Germanie, Italiei, Frantei;

Promovarea
Atat APSNE SunE cat si ROMEXPO promoveaza Conferinta prin: Afise, Bilete de intrare, site, invitatii, e- mailing si prin intermediul Partenerilor media: Tehnica Instalatiilor, Energia.

Rezultatele Conferintei

Prin aceasta Conferinta se va realiza informarea directa unui numar de aproximativ 15 persoane din peste 20 de asociatii patronale si profesionale implicate si a peste 150 de persoane din partea mediului de afaceri si prin intermediul e-newsletter urilor transmise partenerilor si mediului de afaceri aproximativ 3000 de persoane direct interesate de dezvoltarea afacerilor in sectorul solar. Promovarea modelelor de buna practica si a experientei de succes din alte tari, ale legislatiei si politicilor de promovare a performantei energetice a cladirilor in directa corelare cu promovarea energiilor regenerabile, avand in vedere calitatea instalatiilor, a pregatirii personalului si a formarii specialistilor, informeaza Tehnicainstalatiilor.

Asteptarile Conferintei
Realizarea de planuri care sa vizeze asigurarea rolului exemplar al cladirilor publice la nivel national, regional si local. Promovarea tehnologiilor de producere a energiei pentru cladiri utilizand mixturile energetice din surse regenerabile de energie – impreuna cu autoritatile si cu mediul de afaceri implicat.


Sursa: Tehnicainstalatiilor

 
26/04/2010 - Acest articol a fost citit de 4431 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 72 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Internationale"
Stirile anterioare
Light+Building 2010- Cel mai mare targ de...
Inteli Energia 2010
Targ de energie regenerabila si eficienta...
INVITATIE LA SEMINAR: RELATIA CONSUMATORILOR CU...
Romcontrola - Expozitie internationala de...
Stirile urmatoare
Prinde ultima oferta la IEAS 2010 !
Sistemele de conducte de la Georg Fischer...
Danfoss sponsor principal al Summit-ul Mondial...
Va asteptam la RENEXPO« South-East Europe...
Romania a participat la targul international...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric