Romcontrola - Expozitie internationala de instrumente si aparatura de masura si control


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Romcontrola - Expozitie internationala de instrumente si aparatura de masura si control


Intr-o era a automatizarii, robotizarii si a preciziei, nimic nu poate inlocui puterea contactului personal in stabilirea si mentinerea relatiilor de afaceri.

echipamente de masura

Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 16- 19 martie 2010 va avea loc in Complexul Expozitional Romexpo cea de-a 19 editie a expozitiei internationale pentru aparate de masura si control ROMCONTROLA 2010.

Principalele domenii care vor fi prezentate la ROMCONTROLA 2010 sunt: instrumentatie industriala si de laborator, sisteme de achizitie si prelucrarea datelor, calculatoare industriale, software si aplicatii, sisteme de comunicatii, automate programabile si regulatoare, actionari si roboti industriali, sisteme de supraveghere, senzori, componente si sisteme.

La ROMCONTROLA 2009 au participat 66 de firme din 6 tari: Austria, Bulgaria, Franta,Germania, Italia, Romania si Ungaria pe o suprafata totala de 2500 mp., manifestarea fiind sectorizata in 2 sectiuni principale: Instrumentatie de laborator si Echipamente de masura si control – Automatizari.

De asemenea, cu ocazia ROMCONTROLA 2010 va avea loc in un bogat program de manifestari stiintifice sustinut de profesionistii din domeniu.Conferintele, seminariile  si simpozioanele la care sunteti invitati sa luati parte, se vor constitui intr-o platforma de informare, dezbatere a celor mai noi tehnologii, echipamente si servicii din industria de instrumentatie si aparataura de masura si control.

Expozitia se va desfasura in paralel cu alte 2  manifestari expozitionale dupa cum urmeaza: EXPORENEWENERGY - dedicata energiilor neconventionale si ROMENVIROTEC- expozitie internationala pentru mediu.


Sursa: Romcontrola.ro

 

 
25/01/2010 - Acest articol a fost citit de 3673 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 157 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Internationale"
Stirile anterioare
AMBIENT ELECTRIC 2010, 17-21 februarie,...
Dezbatere despre echipamente electrice si...
GEWISS at electrical exhibition Light +...
Stirile urmatoare
INVITATIE LA SEMINAR: RELATIA CONSUMATORILOR CU...
Targ de energie regenerabila si eficienta...
Inteli Energia 2010
Light+Building 2010- Cel mai mare targ de...
SOLAR business opportunity 13 Mai 2010,...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric