Automatizari industriale de cca 8 milioane de euro


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Automatizari industriale de cca 8 milioane de euro


Compania Syscom 18, unul dintre liderii nationali in domeniul automatizarilor industriale, deruleaza in prezent, pe piata energetica romaneasca, proiecte a caror valoare ajunge la cca 8 milioane de euro.

echipamente electrice


Printre proiectele mai importante care vor fi finalizate anul acesta se numara sistemele de recuperare vapori pentru 10 depozite petroliere apartinand Petrom, cat si lucrarile de modernizare la depozitul subteran de gaze naturale Ghercesti in beneficiul Romgaz.

„Petrom si Romgaz sunt partenerii nostri traditionali si impreuna avem o strategie clara de conformare si modernizare a depozitelor petroliere si a depozitelor subterane de gaze, proiecte desfasurate treptat, pe o perioada de mai multi ani. In principal ne concentram asupra cresterii coeficientului de siguranta in livrarea gazelor la valori cat mai apropiate de cele practicate de tarile din Uniunea Europeana.”, declara Ion Andronache, presedintele Syscom 18. „Sectorul energetic este unul de importanta strategica globala, iar investitiile la nivel mondial se vor concentra pe industria gazelor si petroliera. De aceea este extrem de important sa ne aliniem la standardele europene de calitate in ceea ce priveste sistemele de depozitare si exploatare.”, continua Ion Andronache.

Investitiile in sistemele de recuperare a vaporilor realizate de Petrom au drept scop reducerea impactului proceselor tehnologice asupra mediului inconjurator, unitatile puse in functiune de Syscom 18 limitand emisiile de compusi organici volatili rezultati din depozitarea carburantilor. In ceea ce priveste lucrarile de modernizare la depozitul Romgaz, acestea sunt menite sa intensifice ritmul de dezvoltare a capacitatilor existente de inmagazinare a gazelor naturale. Capacitatea de inmagazinare subterana operata de Romgaz in locatia de la Ghercesti, zona de consum Craiova, este de aproximativ 150 milioane mc de gaze.

De-a lungul celor 18 ani de activitate, Syscom 18 a furnizat solutii integrate pentru sisteme de automatizare si masura, fiind prima firma din Romania care a implementat in 2003 prima statie fiscala mare moderna, cu debitmetre ultrasonice, de masurare a gazelor naturale la depozitul subteran din Butimanu, judetul Dambovita, iar in 2006 un sistem complet de recuperarea  vaporilor la RAFO Onesti.

Syscom 18 desfasoara in prezent 11 proiecte similare, atat pe teritoriul tarii, cat si in Orientul Mijlociu si Asia Centrala. Compania furnizeaza servicii „la cheie”, asigurand proiectarea, integrarea sistemului, livrarea de echipamente electrice, producerea de dulapuri de automatizare si skiduri de masura, elaborarea softurilor si punerea in functiune.

 

 
10/09/2009 - Acest articol a fost citit de 2479 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
100 m cabluri vor fi trase in subteranul Capitalei
Primaria taie cablurile electrice aeriene...
Cifra de afaceri a Sommering Install -...
Senzor inductiv pentru identificarea si...
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
Stirile urmatoare
Panouri solare si leduri pentru iluminatul stradal
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
Cum sa eviti penele de curent?
Hidroelectrica a retehnologizat centrala...
Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60%...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric