Primaria taie cablurile electrice aeriene nerevendicate


ghidelectric.ro
Sambata, 24 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primaria taie cablurile electrice aeriene nerevendicate


Primaria Timisoara a inceput, pe 25 mai 2009, taierea cablurilor electrice aeriene nerevendicate de nicio firma, orasul fiind impanzit, in momentul de fata, de cabluri de telefonie, TV sau Internet, care s-ar intinde pe o lungime de circa o mie de kilomet

cabluri electrice

Potrivit viceprimarului Sorin Grindeanu, proprietarii cablurilor aeriene trebuiau sa eticheteze toate firele pana luni, pentru ca municipalitatea sa le poata inventaria si sa se creeze un "canal tehnic" unic. "Sunt foarte multi operatori in oras, care nici nu au autorizatie de constructie, desi exita o hotarare de consiliu local din 2003. Eliberarea stalpilor va continua", a spus viceprimarul.
Inventarierea cablurilor si etichetarea lor reprezinta prima etapa in vederea trecerii in subteran a retelelor de transmisii de date si de voce, pana la 31 decembrie 2012, lucru stabilit prin HCL 184 din aprilie 2009. In cea de-a doua etapa, toti operatorii trebuie sa prezinte municipalitatii autorizatiile si avizele de amplasament pentru cablurile pe care le detin.
Directia de Urbanism din cadrul municipalitatii nu va mai elibera autorizatii pentru cabluri aeriene, decat in cazuri exceptionale. Pe de alta parte, Primaria a primit propuneri de la cateva firme din Timisoara, care contin planuri si proiecte de amplasare in subteran a retelelor de transmisii de date si voce. Pana la finele lunii mai, se va elabora un studiu de fezabilitate si un proiect tehnic pentru realizarea unei retele subterane. Pe baza proiectului, se va face o cerere de finantare din fonduri structurale, in cadrul Programului Operational Regional, destinate imbunatatirii infrastructurii sociale, astfel incat proiectul de comunicatii realizat pe intreg orasul sa fie realizat din fonduri nerambursabile.

Sursa: www.promptmedia.ro

 
27/05/2009 - Acest articol a fost citit de 2361 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 44 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Cifra de afaceri a Sommering Install -...
Senzor inductiv pentru identificarea si...
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
A fost finalizata zona-pilot de acoperire a...
Incalzire electrica prin pardoseala
Stirile urmatoare
100 m cabluri vor fi trase in subteranul Capitalei
Automatizari industriale de cca 8 milioane de euro
Panouri solare si leduri pentru iluminatul stradal
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
Cum sa eviti penele de curent?
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric