Incalzire electrica prin pardoseala


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Incalzire electrica prin pardoseala


Incalzirea locuintei prin pardoseala se poate face si electric

Incalzire electrica prin pardoseala Cum sa va incalziti locuinta eficient si la un pret rezonabil

Daca nu sunteti multumit de sistemul de incalzire pe care il detineti si doriti o sursa de caldura care sa va asigure un confort sporit si cu ajutorul careia sa economisiti atat energie, cat si bani, puteti opta pentru sistemul electric de incalzire in pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe.

Avand in vedere ca energia termica si gazele s-au scumpit mult mai mult decat energia electrica, iar combustibili de tipul lemnului sunt inutili pentru cei care locuiesc la bloc, se poate spune ca unul dintre cele mai moderne, discrete, sigure, ecologice, silentioase, simplu de utilizat si eficiente, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al reducerii costurilor de achizitie, instalare si operare, sisteme de incalzire este sistemul electric de incalzire prin pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe, o tehnologie revolutionara, avand ca element incalzitor o panglica de metal.

Omogenitatea, uniformitatea si structura nelimitata a materialelor din aliaje de metale amorfe ofera proprietati mecanice, anticorozive, magnetice si electrice cu un caracter unic. Sistemul lucreaza la temperaturi relativ mici (30-40 de grade), rezultand astfel o durabilitate mai mare decat a oricarui alt produs asemanator (15 ani garantie). Tot datorita temperaturii de lucru scazute este mai sigur si poate fi montat oriunde (case, apartamente, birouri, depozite, hale, containere, autovehicule, magazine, alei, sosele, parcari, terenuri sportive, locuri de joaca, trotuare, sere, rampe de acces, statii de transport in comun etc.) si sub orice pardoseala sau invelis de pardoseala (dusumea, parchet, gresie, marmura, piatra, covor, tapet, mocheta etc).

De asemenea, sistemul de incalzire din aliaje de metale amorfe se caracterizeaza printr-o suprafata mare de transfer energetic, ceea ce inseamna ca incalzeste mult mai repede si mai uniform decat sistemele traditionale, cu un consum minim de energie. In plus, producatorul controleaza intregul proces de productie, de la tratamentul benzilor din aliaje de metale amorfe pana la realizarea produselor finite, astfel incat poate personaliza elementele de incalzire in conformitate cu cererea clientului, dar poate si sa ofere o arie mare de linii de produse pentru productia de serie.

De mentionat este si faptul ca masuratorile campului electromagnetic generat de „plasele” din aliaje de metale amorfe indica valori neglijabile, sistemul incadrandu-se in limitele de nivel acceptate.
Pret de 50 de euro pe metru patrat

Sistemul electric de incalzire in pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe are un consum de 150 de wati pe metru patrat si costa in medie 50 de euro pe metru patrat de plasa folosita (nu pe metru patrat de locuinta).


Articol complet la Incalzirea locuintei prin pardoseala se poate face si electric pe Financiarul.COM

Foto: www.romstalshop.ro
 
05/11/2008 - Acest articol a fost citit de 7525 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 253 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Piata de echipamente electrice din Romania
Generatoare de curent din strainatate
INES a investit 600000 euro in Data Center
Ecrane LED
Inceperea constructiei unui nou proiect la...
Stirile urmatoare
A fost finalizata zona-pilot de acoperire a...
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
Senzor inductiv pentru identificarea si...
Cifra de afaceri a Sommering Install -...
Primaria taie cablurile electrice aeriene...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric