A fost finalizata zona-pilot de acoperire a retelei Netcity


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

A fost finalizata zona-pilot de acoperire a retelei Netcity


La sfarsitul lunii noiembrie, a fost finalizata zona-pilot de acoperire a retelei Netcity din Bucuresti, care va ascunde in subteran toate cablurile de comunicatii

cabluri

La sfarsitul lunii noiembrie, a fost finalizata zona-pilot de acoperire a retelei Netcity din Bucuresti, care va ascunde in subteran toate cablurile de comunicatii care in prezent sunt suspendate la suprafata pe stalpi care, uneori, cedeaza sub greutatea acestora. Zona-pilot este un segment preliminar primei etape de executie contractata. Tronsoanele functionale in acest moment sunt Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Soseaua Mihai Bravu (intre Piata Hurmuzache si Calea Dudesti), Calea Dudesti (intre Soseaua Mihai Bravu si Bulevardul Burebista), Bulevardul Burebista. Lungimea canalizatiei de transport finalizate este de 12 km (ambele trotuare).
Odata cu finalizarea lucrarilor au inceput discutiile cu utilizatorii interesati pentru incheierea contractelor de inchiriere a infrastructurii. Pana in acest moment au fost incheiate contracte cu trei operatori de telecomunicatii, urmand ca in perioada urmatoare sa fie instalate cablurile de fibra optica in tubulatura pusa la dispozitie de Netcity Telecom. Astfel, se vor aplica prevederile H.C.G.M.B. nr. 252/2008 privind obligativitatea operatorilor de a-si instala retelele in subteran, in termen de 60 de zile de la punerea in functiune a infrastructurii Netcity (1 februarie 2009 pentru primele tronsoane finalizate).
Realizarea proiectului Netcity este impartita in trei etape, cu finalizare in 2012:
- Etapa I – realizarea retelei Netcity pe inelul principal al Bucurestiului (zona centrala: Piata Victoriei, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Calea Vacaresti, etc...);
- Etapa II – extinderea retelei Netcity la nivelul intregii Capitale;
- Etapa III (nu este contractata inca) – extinderea retelei Netcity pe zona metropolitana Bucuresti. (PROMPT MEDIA)

NAdmin: Atentie companiilor furnizoare de cabluri.

 
11/12/2008 - Acest articol a fost citit de 3156 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 146 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Incalzire electrica prin pardoseala
Piata de echipamente electrice din Romania
Generatoare de curent din strainatate
INES a investit 600000 euro in Data Center
Ecrane LED
Stirile urmatoare
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
Senzor inductiv pentru identificarea si...
Cifra de afaceri a Sommering Install -...
Primaria taie cablurile electrice aeriene...
100 m cabluri vor fi trase in subteranul Capitalei
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric