ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Ecrane LED


Biserica brasoveana dotata cu un imens ecran cu LED-uri

Panouri LED Brasovul are acum o biserica dotata cu un imens ecran cu LED-uri, ultima moda in panotajul stradal, la care credinciosii pot auzi slujba chiar si fara sa vrea, daca sunt in trecere doar pe strada pe care se afla lacasul de cult.

La Biserica „Sf. Imparati Constantin si Elena”, din cartierul Racadau, pe un panou luminos, amplasat pe zidurile Bisericii, sunt proiectate imagini din timpul oricarei slujbe religioase.

La anumite intervale de timp, pe panou mai apar si informatii legate de sfintii sarbatoriti in acea zi sau mesaje pentru cei care-si serbeaza ziua de nastere in ziua respectiva.

„Ecranul de afara este conectat la un calculator care trimite imagini din interiorul Bisericii, din Biserica mare si paraclis. Credinciosii pot vedea slujba de afara, dar pot vedea chiar si picturile din interior, daca nu le cunosc. Tot pe panou sunt puse informatii cu anumite sarbatori sau sfinti. Ziua, in timpul saptamanii, apar tot imagini din Biserica, doar noaptea este oprit. Panoul a fost achizitionat inainte de Inviere, astfel incat am putut sa oficiem slujba pentru toti credinciosii, intr-un moment in care Biserica era foarte aglomerata. Daca ar fi, de exemplu, o slujba arhiereasca, ecranul ar fi foarte util, pentru ca astfel toata lumea poate vedea slujba. Ba chiar, imaginile i-ar putea atrage pe cei care doar arunca o privire, in fuga”, ne explica preotul Corneliu Garbacea.

Ecranul cu LED-uri a fost achizitionat din banii parohiei si a fost „o investitie destul de mare”, mai spune preotul.

Ecranul luminos nu este singura investitie a preotului, care se declara „la curent” cu ultima tehnica. Biserica mai dispune de o sonorizare de marca, de aer conditionat, iar pardoseala este incalzita.

„Eu am fost intotdeauna receptiv la adaptarea tehnicii si in planul acesta, al Bisericii. Dispunem chiar de aer conditionat, atat in paraclis, cat si in Biserica. De asemenea, pardoseala este incalzita, printr-un sistem special, iar sonorizarea este una de marca. Ne-am ocupat chiar si de spatiul verde al Bisericii. Analizez indelung fiecare investitie pe care o fac si cred ca tot ce ajuta la informare si delectare este folositor”, incheie preotul Corneliu Garbacea.


Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
09/07/2008 - Acest articol a fost citit de 3530 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Inceperea constructiei unui nou proiect la...
Testare corpuri de iluminat
Mecanisme automazizare parcari
Cablul electric submarin dintre Romania si Turcia
Dezvoltarea retelelor electrice bucurestene
Stirile urmatoare
INES a investit 600000 euro in Data Center
Generatoare de curent din strainatate
Piata de echipamente electrice din Romania
Incalzire electrica prin pardoseala
A fost finalizata zona-pilot de acoperire a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric