Cablul electric submarin dintre Romania si Turcia


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cablul electric submarin dintre Romania si Turcia


Prin cablul subteran ce va uni Romania de Turcia se va putea transporta energie electrica intre Rusia, Ucraina, Moldova, Romania si Turcia

Cablu electric Contractul pentru studiul de fezabilitate privind cablul electric submarin ce va uni Romania cu Turcia va fi semnat in luna iunie cu firma care va castiga licitatia iar studiul va fi finalizat in martie 2009, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al Transelectrica, Stelian Gal.

"Transelectrica si TEIAS, compania similara de transport energie electrica din Turcia lucreaza impreuna la dezvoltarea unui proiect privind o noua interconexiune in cablu submarin, ” 400 kV HVDC Link ”
intre cele doua tari. Ideea proiectului este de a valorifica capacitatea in dezvoltare de export al energiei electrice din Romania pe piata de energie electrica din Turcia care inregistreaza o crestere record a consumului de energie electrica de peste 8% anual", a spus directorul general Transelectrica.
 
Prin cablul subteran ce va uni Romania de Turcia se va putea transporta energie electrica intre Rusia, Ucraina, Moldova, Romania si Turcia. Alte variante includ transportul de electricitate intre Turcia, Romania, Polonia, Serbia si Ungaria, insa studiul de fezabilitate urmeaza sa stabileasca si alte posibilitati de trasport al energiei intre statele europene.

Contractul pentru studiul de fezabilitate privind cablul electric submarin ce va uni Romania cu Turcia va fi semnat in luna iunie cu firma care va castiga licitatia iar studiul va fi finalizat in martie 2009, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al Transelectrica, Stelian Gal.

"Transelectrica si TEIAS, compania similara de transport energie electrica din Turcia lucreaza impreuna la dezvoltarea unui proiect privind o noua interconexiune in cablu submarin, ” 400 kV HVDC Link ” intre cele doua tari. Ideea proiectului este de a valorifica capacitatea in dezvoltare de export al energiei electrice din Romania pe piata de energie electrica din Turcia care inregistreaza o crestere record a consumului de energie electrica de peste 8% anual", a spus directorul general Transelectrica.
 
Prin cablul subteran ce va uni Romania de Turcia se va putea transporta energie electrica intre Rusia, Ucraina, Moldova, Romania si Turcia. Alte variante includ transportul de electricitate intre Turcia, Romania, Polonia, Serbia si Ungaria, insa studiul de fezabilitate urmeaza sa stabileasca si alte posibilitati de trasport al energiei intre statele europene.

Citeste tot articolul in Business Standard
 
04/04/2008 - Acest articol a fost citit de 3988 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 97 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Dezvoltarea retelelor electrice bucurestene
Sistem domotic aplicat
Modernizarea si extinderea instalatiilor...
Utilizarea cablurilor electrice
Stirile urmatoare
Mecanisme automazizare parcari
Testare corpuri de iluminat
Inceperea constructiei unui nou proiect la...
Ecrane LED
INES a investit 600000 euro in Data Center
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric