Testare corpuri de iluminat


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Testare corpuri de iluminat


Consiliul national suedez pentru siguranta in domeniul electricitatii SNESB (Swedish National Electricity Safety Board) a testat lampa Femton si a ajuns la concluzia ca modul in care este construita lasa loc riscului de supraincalzire

Corpuri iluminat Retailerul de mobila si decoratiuni IKEA Romania a decis sa retraga de la comercializare un tip de lampa, ca urmare a testelor facute de Consiliul national suedez pentru siguranta in domeniul electricitatii, care au aratat ca produsul se poate supraincalzi si exista riscul provocarii de incendii.

"Consiliul national suedez pentru siguranta in domeniul electricitatii SNESB (Swedish National Electricity Safety Board) a testat lampa Femton si a ajuns la concluzia ca modul in care este construita lasa loc riscului de supraincalzire. Desi lampa este comercializata din 2004, niciun magazin IKEA nu a primit vreo sesizare din partea clientilor cu privire la producerea unor incidente cauzate de supraincalzirea corpului de iluminat", se arata intr-un comunicat al IKEA Romania.

Lampa cu clema are trunchiul flexibil, pentru a permite orientarea luminii in directia dorita.

In cazul in care lampa ar fi fixata cu becul foarte aproape de suprafata pe care se prinde clema, la o functionare indelungata exista riscul unei supraincalziri, potrivit rezultatelor testelor.

Astfel, retailerul - unul dintre cele mai mari grupuri de profil la nivel international - a decis sa retraga produsul de pe piata si sa restituie banii clientilor care au cumparat acest tip de lampa si doresc sa o returneze, se mentioneaza in comunicat.

Lampa este produsa in China si a fost vanduta incepand din 2004 in Europa, Asia si Australia. Magazinul IKEA din Bucuresti a vandut 564 de lampi de acest tip, de la data deschiderii pana in luna mai a anului 2008.

Reteaua IKEA a intrat pe piata romaneasca in martie 2007, cand firma Moaro Trading, care detine franciza retailerului pentru Romania, a deschis un magazin in cadrul proiectului imobiliar Baneasa. Magazinul este operat in baza acordului cu Inter IKEA Systems BV, care administreaza franciza IKEA la nivel mondial.

Info industrie:  Corpuri iluminat
 
18/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3370 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 84 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Mecanisme automazizare parcari
Cablul electric submarin dintre Romania si Turcia
Dezvoltarea retelelor electrice bucurestene
Sistem domotic aplicat
Modernizarea si extinderea instalatiilor...
Stirile urmatoare
Inceperea constructiei unui nou proiect la...
Ecrane LED
INES a investit 600000 euro in Data Center
Generatoare de curent din strainatate
Piata de echipamente electrice din Romania
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric