INES a investit 600000 euro in Data Center


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

INES a investit 600000 euro in Data Center


iNES Group, furnizor de servicii de telecomunicatii, data center si IPTV din Romania, a investit 600.000 de euro in sistemul de alimentare energetica al Data Center-ului, dupa o serie de investitii in infrastructura realizate in anul 2007

Investitia nou realizata confera o capacitate sporita de alimentare electrica a echipamentelor din Data Center, precum si garantia functionarii continue in cazul avariilor temporare din reteaua furnizorului de electricitate.

"Preconizam amortizarea acestei investitii in aproximativ doi ani prin atragerea de noi clienti si nu prin cresterea costurilor pentru clientii existenti", a declarat Lucian Bila, director comercial iNES.

La upgrade-ul sistemului de alimentare energetica s-au instalat, in prima faza, 2 UPS-uri a cate 200KVA si s-a creat posibilitatea instalarii celui de-al treilea, fara a intrerupe serviciile, cand va fi necesar un spor de putere electrica in Data Center, 1 generator Diesel de 920KVA si tablouri electrice XEnergy

Acest upgrade garanteaza o performanta de pana la 3 ori mai mare a echipamentelor folosite.

Prin marirea capacitatii UPS-urilor de la 120 KVA la 400 KVA si a puterii generatorului de rezerva de la 250 la 920 de KVA se asigura o capacitate de alimentare electrica de 3 ori mai mare si posibilitatea de a deservi noi clienti in Data Center.

Upgrade-ul a fost realizat la cele mai inalte standarde, folosind echipamente fabricate de General Electric, FG Wilson si Moeller.

iNES ofera servicii de acces Internet incepand din 1995.

La ora actuala, compania opereaza o retea de peste 1.500Km fibra optica, Data Center in Bucuresti si este furnizor de televiziune digitala IPTV din Romania.

iNES a avut cifra de afaceri de 6,5 milioane euro in anul 2007.
 
14/07/2008 - Acest articol a fost citit de 4231 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 100 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Ecrane LED
Inceperea constructiei unui nou proiect la...
Testare corpuri de iluminat
Mecanisme automazizare parcari
Cablul electric submarin dintre Romania si Turcia
Stirile urmatoare
Generatoare de curent din strainatate
Piata de echipamente electrice din Romania
Incalzire electrica prin pardoseala
A fost finalizata zona-pilot de acoperire a...
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric