Cifra de afaceri a Sommering Install - Instalatii Electrice - a stagnat la 4 milioane de euro, in primul trimestru


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cifra de afaceri a Sommering Install - Instalatii Electrice - a stagnat la 4 milioane de euro, in primul trimestru


Afacerile firmei de proiectare si executie de instalatii Sommering Install au stagnat, in primul trimestru al acestui an, la patru milioane de euro, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Rudolf Sommer.

instalatii electrice

"In primele luni ale anului nu s-au semnat contracte majore si au fost inregistrate intarzieri la plata din cauza situatiei economice, insa am reusit sa ne mentinem la nivelul inregistrat in primul trimestru din 2008", a spus Sommer.

Potrivit acestuia, compania a semnat, la inceputul lunii aprilie, un parteneriat cu diviza grupului Toyota, Aisin, specializata in producerea de pompe de caldura pe gaz (GHP). Astfel, Sommering Install a devenit importator exclusiv pe Romania al sistemelor produse de divizia Toyota.
"Din calculele noastre, prin utilizare unui echipament GHP se inregistreaza o economie de 30% pe timp de iarna, fata de o centrala electrica si 45% fata de un ciller (echipamenmt care produce apa racita)", a explicat directorul general al companiei. Astfel, la o casa de 300 metri patrati toata instalatia se ridica la aproximativ 30.000 euro. Sommer estimeaza ca in 2010 comercializarea pe piata romaneasca a acestor instalatii electrice va reprezenata 10% din cifra de afaceri a companiei.

In acest an, Sommering Install intentioneaza sa investeasca inte 100.000 si 500.000 de euro in marketingul si promovarea GHP pe piata din Romania, informeaza NewsIn.

Compania a inaugurat, in martie, o noua linie de productie de tubulatura rectangulara la fabrica din Tunari, investitie de trei milioane de euro, majorand astfel capacitatea de productie de tubulatura de la 60.000 de mp la 500.000 mp.

Sommering Install avut anul trecut o cifra de afaceri de 25 milioane de euro. Compania ofera servicii integrate de proiectare, executie, service, mentenanta si automatizari in domeniul instalatiilor si a fost infiintata in 1995. Printre proiectele realizate se numara Baneasa Shopping City ,Washington Residence, Bucharest Business Park si cladirea Ambasadei Germaniei.

Sursa: NewsIn

 
30/04/2009 - Acest articol a fost citit de 2425 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Senzor inductiv pentru identificarea si...
Serbia ia masuri pentru reducerea dependentei...
A fost finalizata zona-pilot de acoperire a...
Incalzire electrica prin pardoseala
Piata de echipamente electrice din Romania
Stirile urmatoare
Primaria taie cablurile electrice aeriene...
100 m cabluri vor fi trase in subteranul Capitalei
Automatizari industriale de cca 8 milioane de euro
Panouri solare si leduri pentru iluminatul stradal
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric