Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60% anul acesta


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60% anul acesta


Sommering Install si-a fixat ca target pentru 2010 o cifra de afaceri cu aproape 60% mai mare, bazandu-se pe proiecte de sisteme de instalatii precum cel din noua ambasada a SUA de la Bucuresti si cel din centrul Spa de lux Stejari din padurea Baneasa.

tablouri electrice

Pentru acest an, targetul companiei este de 25 mil. euro, dupa scaderea de 36% din 2009, pana la 16 mil. euro, potrivit Dailybusiness.ro.

Compania va realiza sistemele de instalatii pentru noua ambasada a SUA la Bucuresti, contractul fiind incheiat la finele anului trecut. Noua ambasada a SUA se construieste in apropiere de magazinul Bricostore din Baneasa.

"Suntem la a doua lucrare in zona diplomatica, dupa ce in 2003 am realizat sistemele de instalatii pentru noua cladire a ambasadei Germaniei la Bucuresti", a declarat Rudolf Sommer, proprietarul Sommering Install (foto).Pe langa aceste proiecte, Sommering Install mai are alte doua proiecte importante in diferite faze de executie.Compania are in derulare un contract cu PricewaterhouseCoopers si un proiect la o cladire de birouri din centrul Capitalei, Milo Office Building, informeaza Dailybusiness.

Compania a finalizat recent doua proiecte, unul in cadrul proiectului rezidential din Brasov, Lake View, si unul pentru o cladire de birouri, Global City. Proiectele derulate in 2009 de catre Sommering Install sunt in valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, "insa o parte dintre acestea au fost predate abia in ianuarie 2010, prin urmare cifra de afaceri a companiei aferenta lui 2009 se situeaza la peste 16 milioane euro", a precizat Rudolf Sommer.

"In acest inceput de an avem de lucru in tara, insa vizam extinderea pe alte piete, limitrofe sau mai indepartate. In 2009 au existat cateva contacte in acest sens, am fost deja in Bulgaria si Armenia", a adaugat Rudolf Sommer.El apreciaza ca in ciuda crizei, marii retaileri vor continua sa investeasca in extinderea retelelor proprii de magazine din Romania. Aceasta in contextul in care "Romania este o tara de mall-isti, in care totul se importa".

Sommering Install a finalizat la sfarsitul anului trecut organizarea diviziilor de business, sub forma unui grup de companii specializate pe sectoare complementare de activitate. Diviziile de operations si de proiectare sunt conduse de manageri cu expertiza internationala: Kerim Oktay, respectiv Damian Bettles. Alexandru Preoteasa va gestiona divizia de productie (Zona Industriala Sommering), iar Anisor Gheorghe pe cea de Building Management Systems, scrie Dailybusiness.

Compania romaneasca Sommering Install a fost infiintata in 1995 si ofera servicii integrate de proiectare, executie, productie, service/mentenanta si automatizari in domeniul instalatiilor. Zonele de productie ale companiei pentru sectorul instalatiilor cuprind tubulatura rectangulara, tablouri electrice si semifabricate.

Sursa: Daily business

 
22/01/2010 - Acest articol a fost citit de 2435 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 49 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Hidroelectrica a retehnologizat centrala...
Cum sa eviti penele de curent?
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
Panouri solare si leduri pentru iluminatul stradal
Automatizari industriale de cca 8 milioane de euro
Stirile urmatoare
Rezultate de succes pentru firma AK STEEL
Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri...
Retrasib Sibiu ofera companiei Transelectrica...
Emerson estimeaza o cifra de afaceri de 21,5...
Electrica liciteaza 285 mil. euro pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric