Doua proiecte de explorare si modernizare Romgaz, finalizate


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Doua proiecte de explorare si modernizare Romgaz, finalizate


Compania Syscom 18, unul dintre liderii nationali in domeniul automatizarilor industriale, a contribuit la finalizarea recenta a doua proiecte complexe in beneficiul Romgaz.

caragele

Proiecte care urmaresc atat explorarea, cat si modernizarea statiilor aflate in proprietatea operatorului roman de gaze.
In cadrul proiectului de valorificare a gazelor din structura Caragele, contractorul general a fost Inspet Ploiesti, iar statia de uscare gaze a fost livrata de firma germana EMS. Syscom 18 a subcontractat sistemul de automatizare furnizand instrumentatie, valve, debitmetre ultrasonice, sistemul de comanda si control, sistemul de detectie gaze / fum si asigurand integrarea tuturor elementelor in sistem. Syscom 18 a produs si livrat si statia fiscala de masura gaze pentru livrare in reteaua nationala de transport gaze. Statia are doua linii de masura cu debitmetre ultrasonice si turbina etalon pentru verificare si este conectata prin fibra optica la sistemul central de control.

Modernizarea Statiei de compresoare de la Cristur a constat in montarea a doua compresoare, cu o capacitate de 400.000 Nm3/zi fiecare, furnizate de firma americana Cooper Cameron, care inlocuiesc cele trei gazomotocompresoare mai vechi. Montajul celor doua compresoare si al instalatiilor aferente s-a facut intr-o locatie noua, fara intreruperea functionarii statiei de comprimare, investitia asigurand un debit de aproximativ 800 000 Nm3/zi. In cadrul proiectului de modernizare, Condmag Brasov a fost contractor general, iar Syscom 18 a fost integrator de sistem si furnizor pentru instrumentatie, valve, sistemul de comanda si control, sistemul de detectie gaze / fum, asigurand totodata instalarea si punerea in functiune.

„Syscom 18 deruleaza un parteneriat de lunga durata cu Romgaz, principalul producator de gaze din Romania, si in calitate de integrator de sistem si furnizor de echipamente electrice, urmarim ca pe termen scurt si mediu sa sustinem un program intens de reabilitare a productiei zacamintelor mature, program care implica lucrari de modernizare a infrastructurii, de instalare a echipamentelor necesare livrarii in reteaua nationala de transport a gazelor.”, declara Ion Andronache, presedintele Syscom 18.

 
22/12/2009 - Acest articol a fost citit de 2333 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Lipsa de investistii ridica pretul la energie
Ajutor de stat pentru retelele de distributie...
Productia de energie electrica a scazut cu...
Rovinari si Turcesti ar putea fi inchise daca...
Romania trebuie sa imbunatateasca industria...
Stirile urmatoare
Cresc tarifele pentru Transelectrica
Google trader de energie electrica
Statul acorda indienilor de la ArcelorMittal...
Principalii jucatori din piata de energie,...
Nuclearelectrica si General Electric vor semna...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric