Google trader de energie electrica


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Google trader de energie electrica


Compania americana de internet Google, care consuma o proportie mare de electricitate in centrele sale de date, a creat o subsidiara numita Google Energy, prin care vrea sa tranzactioneze energie, scrie New York Times.

energie regenerabila

Recent, compania a aplicat o cerere la Comisia Federala de Reglementare in domeniul de energie din Statele Unite (FERC) prin care sa i se permita cumpararea si vanzarea de energie, scrie wall-street.ro.

Google a anuntat ca nu planuieste sa devina un trader de energie, iar principalul scop a fost sa obtina mai multa flexibilitate pentru cumpararea de energie regenerabila din centrele sale de date.

"Vrem sa avem abilitatea de a procura energie regenerabila pentru a compensa utilizarea acesteia la operatiunile pe care le detine", a declarat Niki Fenwick, purtator de cuvant Google. Fenwick a declarat ca accesul la mai multa energie regenerabila ar putea ajuta compania sa indeplineasca obiectivul de a deveni o companie "verde", scrie wall-street.ro.

Aceasta nu este prima incursiune a Google in domeniul energetic. De-a lungul timpului, Google a investit in proiecte de energie regenerabila prin diviziile filantropice si cele de investitii. De asemenea, a abordat un numar de proiecte si parteneriate prin care, de exemplu, oferea instrumente de masurare a energiei electrice din gospodarii. Compania a mai incercat sa ajute la dezvoltarea de energie regenerabila care este mai ieftina decat carbunele.

Daca cererea Google va fi acceptata de FERC, compania ar putea sa vanda orice surplus de energie care rezulta din aceste initiative, scrie wall-street.ro.

Sursa: Wall-street.ro

 
11/01/2010 - Acest articol a fost citit de 3356 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 48 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Cresc tarifele pentru Transelectrica
Doua proiecte de explorare si modernizare...
Lipsa de investistii ridica pretul la energie
Ajutor de stat pentru retelele de distributie...
Productia de energie electrica a scazut cu...
Stirile urmatoare
Statul acorda indienilor de la ArcelorMittal...
Principalii jucatori din piata de energie,...
Nuclearelectrica si General Electric vor semna...
Schneider Electric si Alstom isi fac un fond de...
Italienii de la Enel n-au investit nimic, iar...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric