Vanzari de motoare electrice de 26 mil. euro


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Vanzari de motoare electrice de 26 mil. euro


Producatorul de motoare si generatoare electrice Electroprecizia Sacele din judetul Brasov estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 112 milioane de lei (peste 26,6 milioane de euro), in crestere cu aproximativ 11% fata de 2009.

motoare electrice "Piata in domeniul nostru de activitate este in stagnare, insa, tinand cont de trendul ascendent al vanzarilor in tarile din vestul Europei, credem ca si piata autohtona a motoarelor electrice va inregistra o usoara crestere in acest an", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Zaharescu, director marketing-vanzari in cadrul companiei Electroprecizia.
Compania a incheiat anul trecut cu vanzari de 99,5 mil. lei (circa 23,7 mil. euro), fata de peste 128 mil. lei (aproximativ 35 mil. euro) cu un an in urma.

Firma din Brasov exporta aproximativ 80% din productia proprie in Italia, Spania, Germania, dar si in alte tari din Europa de Vest.

Potrivit reprezentantilor Electroprecizia, vanzarile companiei sunt influentate in continuare de criza economica, de cresterea pretului pentru materiile prime folosite in procesul de fabricatie si de concurenta puternica a producatorilor de motoare electrice si echipamente auto din China, scrie Ziarul financiar.

"Am conceput un plan de investitii pentru a mentine in competitie activitatile companiei noastre pe piata motoarelor electrice. Ne propunem sa actionam si in directia cresterii productivitatii muncii, ca principala parghie de maximizare a eficientei economice", a spus Zaharescu.

Compania are in prezent 1.000 de salariati, iar, pe fondul crizei financiare, anul trecut au fost disponibilizati in total 600 de oameni.

Principalii clienti ai Electroprecizia sunt firmele ABB, Bush, Lenze, capacitatea lunara de productie a companiei fiind de 70.000 de motoare. In prima parte a anului trecut reprezentantii Ford au fost interesati de colaborarea cu firma brasoveana in vederea furnizarii de piese de schimb pentru Ford Craiova, informeaza Ziarul Financiar.

Compania Electroprecizia produce diferite tipuri de motoare electrice, polizoare de lacatuserie, electropompe, alternatoare, regulatoare de tensiune, diferite tipuri de relee, tablouri de bord cu vitezometru, indicatoare pentru presiune ulei, indicatoare de temperatura si nivel combustibil, scrie Ziarul Financiar.

Actionarii companiei Electroprecizia sunt SC Intercom SA din localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Covasna cu 49,66% din actiuni, restul de aproximativ 50,34% din titluri fiind detinute de diversi alti actionari.


Sursa: Ziarul Financiar
 
19/01/2010 - Acest articol a fost citit de 3707 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 133 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Echipamente electrice in atentia ANPC
Vanzari in crestere pentru producatorul de...
Adio baterii ieftine, Panasonic cumpara Sanyo
Electrocontact: Profit trimestrial cu 80% mai...
Baterii solare Mitsubishi Electric
Stirile urmatoare
Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor
BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule
Tendinte de scadere in industria de echipamente...
Businessul generat de activitatile din Romania...
Electroputere are pierderi insemnate desi...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric