Vanzari in crestere pentru producatorul de echipamente electrice EnergoBit Cluj


ghidelectric.ro
, 16 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Vanzari in crestere pentru producatorul de echipamente electrice EnergoBit Cluj


Grupul clujean de firme EnergoBit, unul dintre principalii producatori autohtoni de echipamente electrice, a obtinut in primele noua luni o cifra de afaceri de aproximativ 75 mil. euro.

echipamente electrice

In perioada ianuarie-septembrie 2008 EnergoBit a realizat vanzari totale de 63 de milioane de euro.
"Cifra de afaceri a EnergoBit urmeaza trendul de crestere prognozat la inceputul anului. Lucrarile contractate inca din anul 2008 sustin in continuare vanzarile grupului nostru, astfel ca pana la finele anului vom realiza cifra de afaceri bugetata pentru 2009", a declarat pentru ZF Transilvania Ionut Barsan, director de marketing al EnergoBit.

Conducerea grupului EnergoBit estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri la nivel de grup de aproximativ 96 mil. euro, in crestere cu 20% fata de anul trecut. In 2008, grupul EnergoBit a realizat vanzari totale de 80 mil. euro (280 mil. lei), rata profitului brut fiind de 10%.

EnergoBit a contractat pentru acest an lucrari de modernizare a statilor electrice din localitatile Sfantu-Gheorghe si Gadalin si implementarea sistemului de automatizare a distributiei la compania Electrica Transilvania Sud.
Totodata conducerea EnergoBit Cluj a anuntat in prima parte a anului ca deruleaza o investitie de 30 de milioane de euro in constructia unui parc eolian in judetul Tulcea, a carui finalizare este estimata pentru anul 2010, scrie Ziarul financiar.

Cel mai mare proiect din care face parte si grupul EnergoBit este constructia unui parc eolian terestru de la Fantanele, Dobrogea. Anul trecut grupul clujean a castigat licitatia pentru proiectarea si realizarea lucrarilor electrice la parcul eolian din Dobrogea. Investitia in constructia parcului eolian este estimata la aproximativ 1,1 miliarde de euro si apartine grupului ceh CEZ.

"Vom continua sa angajam si in urmatoarea perioada oameni in functie de lucrarile pe care le vom realiza. Exista unele segmente ale pietei care dau semne de revigorare, insa per ansamblu piata este in continuare afectata de criza financiara", a spus directorul de marketing al EnergoBit.

Compania a fost infiintata de catre trei fosti angajati ai Renel, care sunt si acum asociati principali. Gadola Stefan, Socea Ioan si Peter Pal au fiecare functia de vicepresedinte executiv, scrie Ziarul financiar.

Numarul de angajati ai grupului EnergoBit era la inceputul anului de 400 de persoane, conducerea grupului clujean anuntand noi angajari anul acesta.


Sursa:
Ziarul financiar

 
04/11/2009 - Acest articol a fost citit de 2605 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 52 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Adio baterii ieftine, Panasonic cumpara Sanyo
Electrocontact: Profit trimestrial cu 80% mai...
Baterii solare Mitsubishi Electric
Facturile de electricitate la bancomantele BCR
China pe piata romaneasca
Stirile urmatoare
Echipamente electrice in atentia ANPC
Vanzari de motoare electrice de 26 mil. euro
Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor
BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule
Tendinte de scadere in industria de echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric