Facturile de electricitate la bancomantele BCR


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Facturile de electricitate la bancomantele BCR


Banca Comerciala Romana si Enel Romania au incheiat o conventie in urma careia clientii din Banat si Dobrogea ai institutiei de credit isi pot plati facturile de electricitate la bancomantele BCR

"Acesti clienti se adauga celor din Muntenia care isi puteau plati deja facturile la electricitate de la ATM. Orice detinator de card BCR se poate inrola pentru a putea efectua acest tip de plata in reteaua de ATM-uri BCR", a declarat, intr-un comunicat, Igor Zganjer, directorul executiv al directiei carduri din cadrul BCR.

Facilitatea atasata cardurilor de debit BCR a intrat in vigoare la finele lunii iunie.

Clientii BCR pot plati facturi la bancomatele bancii pentru circa 160 de furnizori de servicii si utilitati de interes national sau local, cu care banca are incheiate conventii.

Astfel, posesorii de card BCR au posibilitatea de a plati facturile pentru furnizori de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie de energie electrica si gaze.

Banca gestioneaza peste 430.000 de optiuni de plata cu cardul a facturilor.

"Dorim sa determinam o mutatie in cultura bancara, de la numerar la «banii de plastic», platile electronice fiind de altfel menirea cardurilor", a afirmat Zganjer.

Numarul tranzactiilor la ATM-urile BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finele lunii martie, comparativ cu perioada similara din 2007, ajungand la aproximativ cinci milioane de operatiuni.

BCR are o retea de peste 1.585 de bancomate disponibile si peste 14.900 de terminale electronice operationale la comercianti.

Banca se plaseaza pe primul loc in topul national de profil, in functie de active, valoarea acestora depasind 17,5 miliarde de euro.

Sursa: Financiarul.COM
 
30/07/2008 - Acest articol a fost citit de 2623 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 55 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
China pe piata romaneasca
Belkin in Romania
Comerciantii de acumulatori auto
Stirile urmatoare
Baterii solare Mitsubishi Electric
Electrocontact: Profit trimestrial cu 80% mai...
Adio baterii ieftine, Panasonic cumpara Sanyo
Vanzari in crestere pentru producatorul de...
Echipamente electrice in atentia ANPC
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric