Masini 100% electrice si incarcate la priza!


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Masini 100% electrice si incarcate la priza!


In avanpremiera salonului auto de la Tokyo, constructorii japonezi de masini au incercat sa cucereasca potentialii clienti cu noile concepte 'prietenoase' cu mediul inconjurator.

motoare electrice

Sunt propulsate fie de motoare hibrid, care reduc consumul de combustibili clasici, fie au motoare electrice "alimentate la priza". Dar mai au si avantajul de a fi spectaculoase, informeaza Stirile Pro TV.

Motoare mai putin poluante, dar nicio concesie de la dotari si performante! Ca sa nu mai vorbim despre aspect. La unul dintre modele, usile se deschid in sus, iar inauntru este loc destul pentru sase persoane.

La Tokyo a fost lansata si o varianta de masina sport, propulsata insa tot de un motor hibrid. Vorbim, deocamdata, de un concept, dar surse din interiorul companiei constructoare sustin ca 95% din linia de ansamblare e pusa la punct, asa ca la vara vor putea comercializa o masina asemanatoare cu aceasta. Sau, pentru oras, japonezii propun o masinuta 100% verde.

Motorul electric e alimentat prin niste panouri solare plasate pe acoperis. Si scuterele, foarte populare in tarile asiatice si nu numai, trebuie sa contribuie la limitarea emisiilor de noxe, informeaza Stirile Pro TV.
Un alt constructor incearca sa seduca cu un concept ecologic derivat de la o masina de mici dimensiuni prezenta deja pe sosele. In curand, ne asigura japonezii, se vor inmulti masinile cu motor electric "incarcate la priza". "Un plin de electricitate", daca putem sa-i spunem asa, asigura o autonomie de aproximativ 90 de kilometri.


Sursa: Stirile Pro TV

 
08/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2483 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Compania ERG Renew interesata de proiecte...
Faliment in afacerile cu panouri solare
Reduceri la factura de pana la 70% prin...
Panouri solare in scoli si spitale
Panouri solare profitabile
Stirile urmatoare
Finantare pentru proiecte in energie electrica
Hotelierii de pe Litoral vor putea cere fonduri...
UE finanteaza cercetari in domeniul energiilor...
Noi companii pariaza pe energie elternativa
3.000 MW de energie eoliana pana in 2017
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric