Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World Congress 2010


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World Congress 2010


Electroalfa a participant la cea de a 12-a editie a Congresului Mondial Tetra, eveniment ce a avut loc in Centrul Expozitional Suntec, Singapore in perioada 25-27 mai 2010.

Electroalfa

Alaturi de companii consacrate in domeniul comunicatiilor, precum  Motorola, EADS,  Selex Comunications, Teltronic, am avut deosebita placere de a expune solutiile noastre pentru echipamente de electroalimentare a terminalelor Tetra intr-un stand personalizat impreuna cu Topex si CSR Romania.

Factorul determinant in luarea deciziei de participare la acest eveniment, a fost succesul inregistrat de aceasta manifestare de profil la nivel international si mai ales dorinta de a fructifica noi relatii de parteneriat cu specialistii din domeniu.

TWC este una dintre cele mai mari expozitii de echipamente Tetra din lume, reprezentand  oportunitatea perfecta de a intalni cei mai buni furnizori de aplicatii, operatori de retea, dezvoltatori de software sau integratori de sisteme, cat si de a experimenta cele mai performante tehnologii.

“ Participarea companiei noastre la aceasta conferinta a fost prima de  aceste gen, oferindu-ne posibilitatea integrarii in comunitatea Tetra si mai ales acumularea unor cunostinte de specialitate, care pot raspunde cu adevarat noilor cerinte ale clientilor. Ma bucur ca am reusit sa stabilim o serie de contacte importante cu potentialii clienti si parteneri la nivel global si speram ca acestea sa se transforme in relatii solide de colaborare pe termen lung. Cu siguranta, prezenta noastra la acest eveniment a fost in linie cu obiectivele propuse. ” - Sorin Axinia, Director Proiectare.

Sursa: Electroalfa

 
04/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2932 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 48 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Electroalfa - realizari 2007, propuneri pentru...
Stirile urmatoare
Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de...
Conectati-va la industria electrotehnica...
Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul...
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric