Seminar de instruire pentru reprezentantii sectorului energetic din cele 11 tari CSI


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Seminar de instruire pentru reprezentantii sectorului energetic din cele 11 tari CSI


Spectrul de discutii din cadrul seminarului va fi axat pe subiectul celor 2 categorii de standarde pilot de tensiune inalta si joasa : EN 50160(2007) si EN 50341-1(2001), alese de tarile partenere pentru a face schimb de experienta in armonizarea acestora

energie

Sub egida Ministerului Economiei, in calitatea sa de autoritate de reglementare in domeniul energeticii, in perioada 9-10 decembrie 2010, va avea loc un seminar de instruire pentru functionarii implicati in activitatile de standardizare si specializati in echipamente de inalta si joasa tensiune din cele unsprezece tari (CSI) partenere : Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Kazahstan, Kargazstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina si Uzbekistan, scrie Interlic.md.

Potrivit liderului de proiect, Jean-Claude Gourdon, lipsa de standarde armonizate, normele si practicile in ceea ce priveste echipamentele utilizate in sectorul energiei electrice, a fost identificata in numeroase studii si analize drept unul dintre principalele obstacole in calea unei cooperari mai stranse intre pietele de energie electrica din UE si tarile partenere.

Spectrul de discutii din cadrul seminarului va fi axat pe subiectul celor 2 categorii de standarde pilot de tensiune inalta si joasa : EN 50160 (2007) si EN 50341-1 (2001), alese de tarile partenere pentru a face schimb de experienta in armonizarea acestora scrie Interlic.md.

Seminarul, organizat in cadrul proiectului INOGATE „ Armonizarea standardelor in sectorul electro-energetic", este finantat de Comisia Europeana si realizat de catre Consiliul European de Standardizare in colaborare cu Consiliul european de Standardizare in domeniul electrotehnic si organismelor de standardizare din Franta, Spania si Marea Britanie.

Sarcina de baza a evenimentului consta in realizarea, prin instruire si schimb de experienta, a progreselor in armonizarea standardelor sectorului energetic din CSI cu standardele internationale pentru a imbunatati perspectivele de integrarea ulterioara a pietei energetice in cadrul regiunii si Uniunii Europene..

Potrivit ME, proiectul INOGATE "Harmonization of Gas and Oil Technical Standards & Practices in Eastern Europe and the Caucasus", infiintat in anul 1995 este un program international de energie de cooperare intre Uniunea Europeana (UE), Turcia si tarile din CSI, cu exceptia statelor baltice si Federatia Rusa. Obiectivul principal al proiectului este armonizarea standardelor nationale, aplicabile petrolului si gazelor naturale ale tarilor beneficiare, cu standardele europene si internationale.

Sursa: Interlic.md

Comenteaza aici

 
06/12/2010 - Acest articol a fost citit de 2312 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Fermentator de biomasa pentru generare de energie
Alstom construieste o centrala pe gaz cu 260...
ANRE trebuie sa isi recupereze independenta...
PORTILE DESCHISE ALE ICPE-CA
Conferinta internationala pe tema eficientei...
Stirile urmatoare
Comisia Auditorilor Energetici in favoarea...
Va asteptam la ENREG ENERGIA REGENERABILA«
ICPE-CA: Bioreactor pe baza de biomasa
ENREG ENERGIA REGENERABILA- Targ si conferinte...
Electromagnetica va putea distribui divindente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric