Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%


Legrand Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme electrice automate destinate utilizarii rezidentiale si industriale, a dat publicitatii rezultatele financiare corespunzatoare anului fiscal 2010

legrand Legrand Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme electrice automate destinate utilizarii rezidentiale si industriale, a dat publicitatii rezultatele financiare corespunzatoare anului fiscal 2010. Conform informatiilor comunicate, cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%, pana la nivelul de 3,89 miliarde euro, iar fluxul de numerar a ajuns la nivelul de 646 milioane de euro (+16,6%). O situatie interesanta a fost consemnata in regiunile aflate in curs de dezvoltare, unde incasarile au sporit cu 24%. Din punct de vedere al structurii geografice, livrarile din Franta au insumat 919 milioane de euro, cele din Italia 591 milioane de euro, subsidiarele din restul statelor din Europa avand incasari de 758 milioane de euro, scrie AgendaConstructiilor.

Vanzarile din SUA si Canada au totalizat 560 de milioane de euro, o treime din cifra totala de afaceri fiind realizata in regiunea BRIC (Brazilia, Federatia Rusa, India si China), la care se adauga Turcia, Mexic si Chile. Obiectivul principal, pe termen mediu, este reprezentat de majorarea medie anuala a vanzarilor cu 10%, tinta fiind tangibila prin cresterile sustinute din statele aflate in curs de dezvoltare, pentru care, in urmatorii cinci ani, se estimeaza o majorare a ponderii in afacerile companiei pana la nivelul de 50%. In aceste conditii, este de asteptat ca profitabilitatea companiei sa se imbunatateasca cu minimum 20%. Pentru 2011, se intentioneaza obtinerea unei cresteri organice de 5%.

Sursa: AgendaConstructiilor
 
21/02/2011 - Acest articol a fost citit de 2338 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Noile Smart-UPS lansate de APC
Stirile urmatoare
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Gewiss continua strategia de precautie in...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric