Emerson: Rezultate financiare bune pentru primul trimestru al anului 2010-2011


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson: Rezultate financiare bune pentru primul trimestru al anului 2010-2011


Concernul Emerson, specializat in fabricatia unei game diverse de produse si tehnologii industriale, avand sediul central in localitatea St. Louis - SUA, a comunicat rezultatele financiare aferente primului trimestru al anului fiscal 2010 - 2011.

emerson Conform informatiilor date publicitatii, vanzarile nete au fost de 5,5 miliarde USD, in crestere cu 15% fata de intervalul similar din anul anterior. Fluxul de numerar rezultat din activitati operationale a atins nivelul de 322 milioane USD, in scarere de la 687 milioane USD, pe fondul cresterii cheltuielilor de capital aferente in perioadei de rederesare economica, scrie AgendaConstructiilor.

Pe segmentul de scule, unde sunt incluse si rezultatele diviziei Ridgid - unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii tehnice pentru constructia/intretinerea instalatiilor sanitare - vanzarile au sporit cu 3%. Consolidarea activitatii in acest domeniu a fost oarecum perturbata de cererea scazuta in sectorul constructiilor rezidentiale, situatie ce se estimeaza ca se va mentine si in perioada urmatoare. Cu toate acestea, profitabilitatea s-a majorat cu 2,1%, ajungand la 20,8%.

Pe termen scurt, luand in considerare tendintele mondiale de revigorare economica, expertii Emerson mizeaza pe o accelerare a tendintei ascendente, pentru intregul an fiscal fiind vizata o crestere de 15% a profitului si a cifrei de afaceri. Echipamente de prelucrare a tevilor marca Ridgid sunt disponibile in Romania prin intermediul firmei RET Utilaje, din Bucuresti.

Sursa: Agendaconstructiilor

Comenteaza aici
 
17/02/2011 - Acest articol a fost citit de 3188 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 38 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Noile Smart-UPS lansate de APC
Transformatoare de putere de tip uscat ET
Stirile urmatoare
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Gewiss continua strategia de precautie in...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric