Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul in curs


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul in curs


Compania Danfoss Group a comunicat, pentru semestrul intai din 2011, o cifra de afaceri de 14,96 miliarde coroane daneze - DKK, in crestere cu 17% fata de intervalul corespunzator din 2010.

Danfoss

Compania Danfoss Group, cu sediul central in Nordborg - Danemarca, specializata in productia de instalatii de refrigerare, aer conditionat, sisteme de incalzire, energie solara, valve si elemente de automatizare industriala, a comunicat, pentru semestrul intai din 2011, o cifra de afaceri de 14,96 miliarde coroane daneze - DKK (aproximativ doua miliarde euro), in crestere cu 17% fata de intervalul corespunzator din 2010 (daca se realizeaza ajustarile specifice achizitiilor si fluctuatiilor de curs valutar, rezulta o sporire de 19%), scrie AgendaConstructiilor.

Rezultatele financiare aferente operatiunilor curente au totalizat 518 milioane DKK, fiind in scadere de la nivelul de 780 milioane DKK inregistrat in primul semestru al anului precedent. In perioada de referinta, a fost raportata o majorare puternica a cererii de solutii climatice si energetice formulate de partenerii din grupul BRIC (Brazilia, Federatia Rusa, India si China), aceasta situatie fiind principalul fundament al imbunatatirii incasarilor. Cresterea pe segmentul respectiv a fost de 22%, in vreme ce divizia Sauer-Danfoss a inregistrat un salt al livrarilor de 38%. Sectia Danfoss Development a consemnat o diminuare a veniturilor de 52%.

Pe termen scurt, in pofida obtinerii unor rezultate satisfacatoare si diversificarii activitatii in cadrul celor doua departamente de productie, managementul companiei isi pastreaza estimarile, vanzarile urmand sa sporeasca intr-un ritm constant (pana la nivelul de 34 miliarde DKK), in vreme ce profitul urmeaza sa atinga pragul de 3,5 miliarde DKK.

Sursa: Agenda Constructiilor


 
19/09/2011 - Acest articol a fost citit de 2081 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 20 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Gewiss continua strategia de precautie in...
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Stirile urmatoare
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in...
Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric