Profitul General Electric a crescut cu 18% in trimestrul al treilea


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Profitul General Electric a crescut cu 18% in trimestrul al treilea


Profitul General Electric (GE), cel mai mare conglomerat din Statele Unite, a crescut cu 18% in trimestrul al treilea, la 2,34 miliarde de dolari, sustinut de veniturile solide de pe pietele emergente precum Brazilia, Rusia sau China, transmite Reuters.

General_electric

GE se asteapta ca profitul sa inregistreze o crestere procentuala de doua cifre anul urmator.
 
Investitorii au fost multumiti de avansul de 16% al comenzilor pentru echipamente industriale, un indicator al veniturilor viitoare, si de cresterea de 25% a vanzarilor internationale. GE s-a bazat pe majorarea cerereii in tarile cu economii emergente pentru a compensa evolutia slaba din SUA si Europa.
 
Anuntul GE are loc in contextul unei serii de rezultate solide ale companiilor din industria prelucratoare americana, insa investitorii raman ingrijorati privind impactul crizei din Europa asupra economiei mondiale, prin intermediul sistemului financiar, scrie Ziarul Financiar.
 
"Ingrijorarea pe viitor va fi legata de Europa si impactul pe care l-ar putea avea, nu numai la nivel regional ci si asupra economiei globale. Exista un grad ridicat de incertitudine", a afirmat Perry Adams, vicepresedinte la compania americana de adminstrare de active Huntington Private Financial Group.
 
Veniturile din trimestrul al treilea ale GE, cel mai mare producator de motoare pentru aeronave si turbine electrice din lume, a stagnat la 35,37 miliarde de dolari.
 
In primele noua luni, profitul a urcat cu 36%, de la 6,9 miliarde de dolari anul trecut la 9,4 miliarde de dolari, in timp ce veniturile au scazut usor de la 71,8 miliarde de dolari la 68 miliarde de dolari.

Sursa: Ziarul Financiar

 
24/10/2011 - Acest articol a fost citit de 2374 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Gewiss continua strategia de precautie in...
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Stirile urmatoare
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in...
Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor...
Principalele tari importatoare de echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric