Turbine electrice de la CEZ


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Turbine electrice de la CEZ


Grupul ceh CEZ va prelua de la Continental Wind Partners (CWP), odata cu proiectul eolian dezvoltat de fondul polonez de investitii in Dobrogea, si un acord cu General Electric (GE) pentru livrarea a peste 100 de turbine

„CEZ va prelua de la CWP un pachet intreg, implicit acordul cu GE. Discutiile cu GE inca nu s-au terminat, iar numarul de turbine care ar urma sa fie livrate pentru acest proiect in Dobrogea depinde de oferta GE si de etapele de constructie”, au declarat surse din piata de energie.

Preluarea acordului dintre CWP si GE de catre CEZ a fost confirmata si de directorul GE pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Carmen Neagu.

„CEZ va prelua si acordul dintre CWP cu GE”, a precizat Carmen Neagu.

CEZ Romania a anuntat, luni, ca grupul a fost selectat de CWP drept castigator al licitatiei pentru vanzarea proiectului de 350 MW situat in Dobrogea.

Prin aceasta tranzactie, cu o valoare estimata cuprinsa intre 100 si 200 de milioane de euro, grupul ceh va prelua de la CWP si acordul incheiat anul trecut cu GE in vederea achizitionarii a 150 de turbine eoliene cu o capacitate de 375 MW care urmau sa fie instalate, din 2009, in Polonia si Romania.

Potrivit acordului, a carui valoare se ridica la aproximativ 400 de milioane de euro, in Romania urmau sa fie livrate 100 de turbine.

Grupul ceh este implicat in mai multe proiecte privind productia de energie in Romania, printre care asocierea cu Nuclearelectrica, pentru constructia reactoarelor nucleare 3 si 4 si asocierea cu Termoelectrica, pentru constructia unor unitati la Borzesti si Galati.
 
01/08/2008 - Acest articol a fost citit de 4244 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 305 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Gigantul energiei
Piata energetica a Frantei
1,2 miliarde metri cubi de gaze pentru...
Investitii Electrica
Constructia reactoarelor nucleare Cernavoda
Stirile urmatoare
Productia viitoarelor centrale eoliene romanesti
Rompetrol furnizor de energie electrica
Energie eoliana - Proiectul CEZ Dobrogea
Miliarde din energie solara
Modernizari statii electrice
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric