Modernizari statii electrice


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Modernizari statii electrice


Operatorul national de transport si sistem din Romania, Transelectrica, si compania germana Areva au semnat ieri contractul pentru retehnologizarea statiei electrice de la Lacul Sarat - judetul Braila

Investitia, suportata integral de Transelectrica, se ridica la 33,5 milioane de euro, lucrarile urmand sa fie executate de consortiul AREVA Germania - Electromontaj Bucuresti pana in 2012.

Statia electrica de la Lacul Sarat este situata in sud-vestul municipiului Braila si reprezinta un nod energetic important care asigura conexiunile intre partea de sud-est si partea de nord-est a tarii in reteaua de transport al energiei electrice.

Transelectrica este operatorul national de transport si de sistem, asigurand serviciul de transport al energiei electrice, conducerea tehnica a Sistemului Electroenergetic National (SEN) si administrarea pietei de energie electrica, prin filiala sa cu personalitate juridica S.C. Opcom S.A.

In primul semestru, Transelectrica a obtinut un profit de 115,5 milioane de lei (echivalentul a 31 milioane de euro), castig de peste doua ori mai mare decat in perioada similara a anului trecut. Potrivit raportarilor companiei, in perioada de referinta, afacerile au crescut cu 29,5%, ajungand la 1,35 miliarde lei (367,9 milioane euro).

Profitul inainte de plata dobanzilor, a taxelor, a deprecierilor si amortizarii (EBITDA) a crescut, de asemenea, cu 44,6%, atingand valoarea de 268,5 milioane de lei (73,1 milioane euro). Compania a consemnat in primul semestru venituri totale de 1,37 miliarde lei (375,5 milioane euro), mai mari cu 27,3% fata de perioada ianuarie-iunie 2007.

Veniturile companiei s-au majorat, in principal, datorita cresterii volumului cu aproximativ 11% al energiei transportate si maririi tarifelor pentru serviciile prestate de Transelectrica, de la 1 ianuarie.


Sursa: Financiarul.COM
 
02/09/2008 - Acest articol a fost citit de 4286 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 107 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Miliarde din energie solara
Energie eoliana - Proiectul CEZ Dobrogea
Rompetrol furnizor de energie electrica
Productia viitoarelor centrale eoliene romanesti
Turbine electrice de la CEZ
Stirile urmatoare
Noua centrala nucleara in Bulgaria
Grupul CEZ pe segmentul energiei eoliene romanesti
Complexurile energetice, bune de plata pentru...
Complexul Energetic Turceni va investi aproape...
Energie electrica cu ajutorul segmentului nuclear
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric