Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania


Incepand cu trimestrul 4 din 2011, Razvan Copoiu, in varsta de 36 de ani, ocupa functia de Vicepresedinte Divizia Industrie, Schneider Electric Romania.

Razvan Copoiu In cadrul companiei, Razvan va conduce si gestiona strategia comerciala pentru piata de industrie, in conformitate cu strategia generala a Schneider Electric pentru Romania si Republica Moldova.

“Ma bucur sa ma alatur echipei din Romania a Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei. Impreuna vom oferi clientilor solutii complete, flexibile si sigure pentru companiile acestora, indiferent de domeniul in care activeaza. Sisteme automatizate, monitorizarea si controlul alimentarii cu energie sunt doar cateva dintre solutiile care, odata implementate, contribuie semnificativ la transformarea unei afaceri intr-una eficienta, inteligenta si profitabila, contribuind in acelasi timp la un mediu mai curat, mai ”verde””, a declarat Razvan Copoiu, noul Vicepresedinte al Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania.

Razvan are o experienta de 13 ani in domeniile energetic si industrial, timp in care a ocupat functii precum CEO al companiei Q-Power, Divizia Energie a RTC Group, Director Vanzari in cadrul Diviziei Energie, Siemens Romania si Director Dezvoltare Afaceri Divizia Hydro Power, ALSTOM Romania si Bulgaria.

Noul Vicepresedinte al Schneider Electric Romania a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, cu specializarea Inginerie electrica si calculatoare, studii pe care le-a continuat, ulterior, impreuna cu proiectul de Diploma, in cadrul École Supérieure d’Électricité din Paris (SUPELEC). Razvan si-a completat studiile cu programele de masterat Metrologie, precum si Managementul Proiectelor si Resurse Umane, in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, si a absolvit de asemenea modulul financiar al programului Executive MBA, din cadrul ASEBUSS Romanian-American Business School, Bucuresti.


Sursa: Schneider Electric
 
26/03/2012 - Acest articol a fost citit de 3394 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Stirile urmatoare
Schneider Electric este gata sa livreze primele...
Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric