Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9


ghidelectric.ro
, 1 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9


Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9, primul sistem modular complet pentru distributia electrica finala.

Acti 9

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si pionier in sisteme modulare de joasa tensiune, anunta lansarea in Romania a Acti 9, cel mai sigur, simplu si eficient sistem modular pentru distributie electrica finala pentru aplicatiile din cladirile tertiare si industriale. Acti 9 se conecteaza usor la orice sistem de management al cladirii, devenind acum un element esential in cadrul solutiilor de eficienta energetica. Schneider Electric beneficiaza de avantajul celor 40 de ani de experienta in distributia electrica finala pentru a introduce cele mai recente inovatii in domeniu si pentru a-si intari pozitia de lider pe acest segment de piata.

Proiectarea, mentinerea sau modernizarea de instalatii electrice de joasa tensiune pot fi responsabilitati dificile pentru electricieni, la fel cum integrarea tablourilor electrice de distributie finala cu solutiile de management al cladirii reprezenta o reala provocare in trecut pentru integratorii de sistem, proiectanti, designeri, precum si pentru personalul care asigura intretinerea instalatiilor. Misiunea tuturor este de a se asigura ca fiecare instalatie functioneaza fara probleme pe parcursul intregului ciclu de viata al acesteia.

”Schneider Electric intelege acest lucru”, declara Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania. ”De aceea am creat Acti 9, un sistem modular complet, tocmai pentru ca avem in vedere, in mod constant, nevoile clientilor nostri. Acti 9 a fost realizat pentru a ne asigura ca instalatiile clientilor nostri se bazeaza pe produsele corecte si ca toata lumea este cat mai in siguranta cu putinta, astfel incat companiile sa economiseasca resurse financiare si timp. Noul sistem de comunicatii Smartlink face ca Acti 9 sa fie usor de utilizat, disponibil pentru conectare si usor de integrat cu arhitectura de management al cladirii. Acti 9 combina functia de control de baza cu protectia optima, devenind acum o componenta esentiala a solutiilor de eficienta energetica, chiar si in mediile cele mai dificile. Astfel, Acti 9 reprezinta solutia potrivita pentru orice aplicatie”.

Caracteristicile sale inovatoare ofera multe beneficii care sunt unice in aceasta industrie. De exemplu, Acti 9 ofera un nivel de siguranta fara precedent. Optiunea VisiSafe asigura o izolare imbunatatita pentru gamele de intreruptoare automate modulare iC60 si intreruptoare diferentiale iID. Aceasta garanteaza ca circuitul din aval este mereu sigur, chiar si in cele mai exigente medii industriale, indiferent de conditiile de supratensiune din retea, de uzura sau de experienta operatorului.

Combinat cu partea frontala Clasa 2, unde distanta de izolatie dintre suprafetele exterioare ale produselor Acti 9 si componentele interne aflate sub tensiune este mai mare decat dublul standardului impus in industrie, aceasta solutie depaseste chiar si cele mai exigente cerinte de siguranta.

Acti 9 ofera, de asemenea, un grad de eficienta unic in decursul operatiunilor zilnice. VisiTrip, o optiune care permite identificarea unui defect electric dintr-o singura privire, ofera un diagnostic rapid si o reinchidere a circuitelor pentru un management al cladirii cat mai facil si un timp redus de nefunctionare. In plus, super-imunizarea intreruptoarelor/blocurilor diferentiale garanteaza cea mai mare continuitate in alimentare si imunitate electrica, in special acolo unde aparatele sunt supuse perturbatiilor electromagnetice sau chimice.

Acti 9 introduce si un nou auxiliar de reinchidere automata (ARA iC60) care limiteaza costurile de interventie in locatiile aflate la distanta. Un asemenea nivel de eficienta permite realizarea cu o mai mare usurinta a managementului cladirii, elimina durata de nefunctionare si contribuie decisiv la cresterea nivelului de competitivitate a afacerii.

Simplitatea este, de asemenea, importanta. Noul Acti 9 garanteaza operarea fara greseli pe parcursul intregii durate de viata a instalatiei. Acti 9 face ca selectia componentelor sa se realizeze cu usurinta si simplifica designul la crearea unei noi instalatii electrice. Gama Acti 9 include si Reflex iC60, un concept unitar care combina functiile unui intreruptor automat iC60 si ale unui contactor. Comunica usor cu automatele programabile (PLC-uri) si cu sistemul de management al cladirii (BMS), fara a fi nevoie de adaugiri sau adaptari.

Reflex iC60  este potrivi pentru cerintele dinamice ale tuturor aplicatiilor de control al sistemelor de iluminat. Astfel ca, pe masura ce apar noi standarde de instalare sau in functie de cele mai recente modificari ale cerintelor in constructii, Acti 9 se adapteaza rapid pentru a satisface toate nevoile in acest domeniu.

Dispunand de sistemul de comunicatii flexibil si robust Modbus, precum si de cablarea prefabricata, pentru o conectare imediata si fara erori, Acti 9 reduce cu 40% timpul de cablare. In plus, pe baza datelor provenite in timp real de la circuitele si tablourile electrice, clientii pot cu adevarat ajusta consumul sarcinilor electrice pentru a reduce costurile, pot aloca in mod corect aceste costuri si pot gestiona energia.Niciun alt sistem nu ofera gradul de siguranta, simplitate si eficienta pe care Acti 9 il ofera si nici nivelul inalt de calitate si performanta. Acti 9 asigura o protejare completa a mediului, fiind realizat din materiale 100% reciclabile. Acest fapt ajuta la satisfacerea tuturor cerintelor de mediu din ce in ce mai exigente, acum si pe viitor, si minimizeaza impactul inca din stadiul de design pana la utilizare si, ulterior, reciclare.

De asemenea, va informam ca Schneider Electric va prezenta aceasta solutie inovatoare in cadrul expozitiei International Electric & Automation Show, care va avea loc in perioada 11-14 Septembrie 2012, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

 
27/04/2012 - Acest articol a fost citit de 3347 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric este gata sa livreze primele...
Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al...
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric