Schneider Electric, partener principal al Conferintei de Mediu, Tehnologie si Design


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric, partener principal al Conferintei de Mediu, Tehnologie si Design


Schneider Electric Romania, specialistul mondial in managementul energiei, este partener principal al evenimentului Mediu, Tehnologie si Design, organizat de Romania Green Building Council.

Schneider_Electric

Conferinta se adreseaza tuturor celor care inteleg importanta unei abordari responsabile fata de mediu a design-ului, renovarilor si operatiunilor tehnologice din cadrul unei constructii. Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii isi propun sa prezinte cazuri de bune practici legate de imbunatatirea eficientei energetice. In acelasi timp, in cadrul conferintei vor fi descrise solutii pentru atingerea unui nivel ridicat de performanta in designul vizual si ecologic al cladirilor.

“Schneider Electric sustine companiile din Romania in acest proces de evolutie catre un model de business ecologic. Vorbim despre un cumul intre solutiile pentru eficientizarea consumului de energie si viziunea arhitecturala sustenabila. In acest punct se intalnesc solutiile puse la dispozitie de Schneider Electric, in cadrul diviziilor de building management systems si IT, si misiunea RoGBC. In calitate de partener principal al Conferintei de Mediu, Tehnologie si Design, Schneider Electric isi asuma pozitia de promotor al arhitecturii sustenabile”, a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.

Conferinta de Mediu, Tehnologie si Design va avea loc in data de 29 septembrie 2011, la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu Bucuresti, iar participantii inscrisi in cadrul platformei de certificare si training Romania Green Building Professional vor putea sa-si echivaleze unul dintre cursuri, prin participarea la conferinta.

Evenimentul este structurat in patru etape, astfel incat la sfarsitul conferintei participantii sa aiba o viziune de ansamblu asupra rolului tehnologiei in realizarea unei economii sustenabile, prevederilor legislative privind cladirile sustenabile, precum si asupra principiilor care definesc o cladire performanta din punct de vedere energetic.

Cei care doresc sa ia parte la conferinta despre Mediu, Tehnologie si Design se pot inscrie pe site-ul www.rogbc.org

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

 
27/09/2011 - Acest articol a fost citit de 3025 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric dezvolta solutii de...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric a primit premiul äCel mai...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
Stirile urmatoare
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al...
Schneider Electric este gata sa livreze primele...
Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric