Schneider Electric este gata sa livreze primele statii de incarcare pentru masini electrice


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric este gata sa livreze primele statii de incarcare pentru masini electrice


Schneider Electric Romania, specializat in furnizarea de servicii si echipamente pentru industria energetica, spune ca este gata sa livreze primele statii de incarcare pentru masinile electrice, dar asteapta lansarea pe piata locala a acestor autoturisme.

Saulo Spaolanse Schneider Electric

"Noi putem sa livram statiile electrice pentru incarcarea masinilor, putem deja sa le vin­dem, dar acum asteptam ca acest tip de ma­sina sa fie lansat pe piata", a declarat Saulo Spaolanse, brazilianul care de la inceputul anului trecut a preluat conducerea opera­ti­u­ni­lor Schneider Electric din Romania, potrivit Ziarul Financiar.

La mijlocul anului 2011, Renault Ro­ma­nia, producatorul Dacia, a incheiat acorduri cu Electrica, Schneider Electric si Siemens in ve­de­rea dezvoltarii in parteneriat a infrastruc­turii necesare vehiculelor electrice in Ro­ma­nia. Tot in vara lui 2011 a fost lansata prima statie de alimentare a automobilelor electrice din Romania.

La nivel local importatorii auto au spre vanzare modelele electrice Mitsubishi iMieV si Citroën C-Zero, dar pana in prezent au fost vandute doar doua exemplare.

"Discutiile progreseaza", a mai precizat seful Schneider Electric Romania. Compania a inre­gistrat in 2010 o cifra de afaceri de 36,2 mil. euro si un profit net de 0,8 mil. euro. Repre­zen­tantii firmei nu au prezentat rezultatele pentru anul trecut, dar ei afirma ca principalii indicatori financiari au fost in crestere, scrie Ziarul Financiar.

"In 2011 am avut rezultate foarte bune, peste asteptari. Am avut multe lansari de pro­duse si in plus sunt foarte multe lucruri de facut aici in Romania", a mai spus Saulo Spaolanse.Potrivit acestuia, cea mai mare parte a incasarilor Schneider in Romania vin pe partea de produse care permit managementul consu­mu­lui de energie.Anul trecut francezii au facut in Romania un centru de servicii pentru clientii din divizia IT a grupului, responsabil pentru 13 tari, in care initial au fost angajati 43 de oameni. Ulte­rior numarul lor a fost suplimentat, iar seful Schneider Electric Romania spune ca in prezent incearca sa convinga si alte divizii ale grupului sa-si construiasca centre de servicii in Romania."Primul centru de servicii a avut 43 de oameni, la care ulterior s-au mai adaugat alte 10 persoane. Acum vorbesc si cu sefii altor divizii pentru a-i convinge sa-si faca centre de servicii in Romania. Este usor sa gasesti aici oamenii potriviti", a mai precizat Spaolanse.Sursa: Ziarul Financiar

 
24/04/2012 - Acest articol a fost citit de 3199 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al...
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
Stirile urmatoare
Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric