Tornado Technology devine distribuitor oficial Schneider Electric


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Tornado Technology devine distribuitor oficial Schneider Electric


Tornado Technology devine distribuitor oficial Schneider Electric Romania pentru echipamente de securitate .

Schneider Electric Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, anunţă incheierea unui parteneriat cu Tornado Technology. In Romania, Tornado Technology distribuie produse şi servicii de securitate şi networking ale celor mai importanţi furnizori internaţionali in domeniu.

”Intrucat sectorul IT reprezintă o componentă importantă din activitatea Schneider Electric, dorim să facilităm accesul clienţilor la produsele şi serviciile noastre, punandu-i in contact cu cei mai buni distribuitori. Prin experienţa pe care o deţine pe piaţa romanească in domeniul securităţii, Tornado Technology ne-a convins că este un partener de incredere, declară Saulo Spaolanse, Preşedinte Schneider Electric Romania.

In urma parteneriatului incheiat cu Schneider Electric, Tornado Technology va pune la dispoziţia clienţilor echipamente de securitate, in special soluţii CCTV IP de la Pelco by Schneider Electric: gamă largă de camere IP High Definition - Megapixel, Wide Dynamic Range, procesare analitică, detecţie termică, carcase şi accesorii pentru condiţii standard şi nestandard de funcţionare. Oferta este completată de echipamente de stocare, staţii de lucru, monitoare Full HD.
De asemenea, printre produsele şi soluţiile care pot fi comercializate se numără echipamente de cablare structurată (VDI - Voce, Date, Imagine) şi accesorii pentru postul de lucru: doze de pardoseală, canale cablu şi coloane informatice.

“Pentru Tornado Technology, parteneriatul cu Schneider Electric este o certificare a calităţii serviciilor de distribuţie pe care le oferim. Dată fiind expertiza unui specialist la nivel mondial, această recunoaştere nu poate decat să ne onoreze, oblingandu-ne, in acelaşi timp, să oferim clienţilor şi partenerilor noştri o experienţă din ce in ce mai bună”, a declarat George Florea, CEO Tornado Technology.

Tornado Technology are 16 ani de experienţă in domeniul distribuţiei de echipamente IT, adresandu-se unei vaste categorii de consumatori, de la utilizatori casnici, la firme mici, mijlocii, dar şi corporaţii.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric
 
25/01/2012 - Acest articol a fost citit de 3063 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric a primit premiul Cel mai...
Stirile urmatoare
Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al...
Schneider Electric este gata sa livreze primele...
Schneider Electric Romania lanseaza Acti 9
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric