Siemens a inregistrat o crestere a vanzarilor de 9% in primul trimestru


ghidelectric.ro
, 27 Septembrie 2020
Ne gasiti si pe:            

Siemens a inregistrat o crestere a vanzarilor de 9% in primul trimestru


Concernul international Siemens a inregistrat o crestere de 9% a vanzarilor aferente trimestrului al doilea al anului fiscal 2011-2012, corespunzator perioadei ianuarie-martie 2012.

siemens Concernul international Siemens - unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de instalatii electrice, echipamente electrice si produse electronice - a inregistrat o crestere de 9% a vanzarilor aferente trimestrului al doilea al anului fiscal 2011-2012, corespunzator perioadei ianuarie-martie 2012. Astfel, cifra de afaceri a companiei s-a situat la 19,3 miliarde euro, in timp ce volumul comenzilor obtinute in perioada de raportare s-a diminuat cu 13% (la 17,9 miliarde euro).

"In pofida scaderii comenzilor, suntem increzatori ca ne vom indeplini obiectivele referitoare la vanzari si contracte noi stabilite pentru anul 2012. In prezent, portofoliul total de comenzi insumeaza peste 100 miliarde euro", a declarat Peter Löscher, presedinte si director executiv al Siemens. Din punct de vedere structural, divizia de energie a consemnat o crestere de 13% a veniturilor, la 6,9 miliarde euro, in timp ce valoarea totala a comenzilor noi s-a diminuat cu aproape o treime, pana la 5,8 miliarde euro.

Cresteri importante ale incasarilor in perioada analizata s-au obtinut si datorita afacerilor sectorului de sanatate (+8%, la 3,4 miliarde euro), in timp ce vanzarile pe segmentul industrial au sporit cu 9%, la 5,1 miliarde euro. Totodata, in ceea ce priveste noua divizie din cadrul grupului (infrastructura urbana), veniturile s-au majorat cu 6%, la 4,3 miliarde euro.

Sursa: AgendaConstructiilor.ro
 
27/04/2012 - Acest articol a fost citit de 2414 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile anterioare
Siemens doreste sa construiasca tramvaie noi...
Siemens, cresteri consemnate in industria de...
Siemens vrea sa vanda actiuni la divizia de...
Siemens: Majorari ale vanzarilor in 2010
Piata de echipamente electrice se va mentine in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: Kronos | eOrion ro | Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric