Siemens: Majorari ale vanzarilor in 2010


ghidelectric.ro
Vineri, 26 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens: Majorari ale vanzarilor in 2010


Concernul international Siemens, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de instalatii/echipamente electrice si produse electronice, a anuntat datele financiare aferente trimestrului al patrulea al anului fiscal 2009 - 2010.

siemens

Valoarea comenzilor a crescut cu 25%, pana la nivelul de 23,47 miliarde euro, in vreme ce vanzarile s-au majorat cu 8%, ajungand la 21,22 miliarde euro. Cele mai multe livrari au fost efectuate in regiunile Europa, CSI, Africa si Orientul Mijlociu (11,25 miliarde euro, din care Germania - 3,16 miliarde euro), urmate de America de Nord si de Sud (5,9 miliarde euro, din care SUA - 4,11 miliarde euro), respectiv Asia/Australia (4 miliarde euro, din care China - 1,78 miliarde euro), scrie Agendaconstructiilor.

Pe segmente de activitate, structura vanzarilor a fost urmatoarea: industrie - 9,78 miliarde euro (repartizate dupa cum urmeaza: elemente de automatizari - 1,8 miliarde euro, tehnologii auto - 2,1 miliarde euro; sisteme pentru constructii - 1,9 miliarde euro, divizia Osram - 1,25 miliarde euro etc.); energie - 7,26 miliarde euro; sanatate - 3,4 miliarde euro. Conducerea executiva a corporatiei se declara multumita de rezultatele obtinute, ce confirma depasirea recesiunii. Din punct de vedere operational, eficienta s-a dublat fata de perioada anterioara, ceea ce constituie un obiectiv si pentru urmatorul exercitiu financiar. Optimismul managerilor Siemens se bazeaza pe cresterea cererii, care va insoti, in mod cert, procesul de revigorare economica.

Pentru anul fiscal 2011, pe masura ce pietele unde Siemens desfasoara operatiuni comerciale se vor revigora, se preconizeaza o accentuare a tendintei de crestere a comenzilor, coroborata cu o imbunatatire neta a vanzarilor. Astfel, profitul din operatiuni curente ar trebui sa consemneze o sporire cuprinsa intre 25% si 35%.

Sursa: Agendaconstructiilor

Comenteaza aici

 
27/12/2010 - Acest articol a fost citit de 2890 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 59 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile anterioare
Piata de echipamente electrice se va mentine in...
Transelectrica va retehnologiza statia de...
Pentru Siemens businessul din energie ramane...
Siemens are livrari in China ce depasesc 1 mld...
Siemens nu se sperie de criza
Stirile urmatoare
Siemens vrea sa vanda actiuni la divizia de...
Siemens, cresteri consemnate in industria de...
Siemens doreste sa construiasca tramvaie noi...
Siemens a inregistrat o crestere a vanzarilor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric