Siemens nu se sperie de criza


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens nu se sperie de criza


"Chiar daca nu am mai avea cerere, avem comenzi pentru urmatorii doi ani si jumatate"

Siemens

Siemens se asteapta la un avans de doua cifre al afacerilor din Romania in 2009, fata de nivelul de 321 milioane euro de anul trecut, pe fondul perspectivelor privind dezvoltarea in sectoarele de energie electrica si petrol si gaze, au declarat, miercuri, la Ploiesti, oficiali ai grupului german.
"Planuim sa crestem in Romania si in sectorul energetic. Estimam cel putin aceleasi cifre in sectorul energetic (fata de 2008 - n.r) si ne asteptam la o crestere rapida in petrol si gaze", a spus Gunter Kappacher, directorul general al diviziei de energie pentru Europa Centrala si de Est din Siemens Austria si membru al consiliului de conducere al grupului.

Grupul Siemens a derulat anul trecut in Romania afaceri de 321 milioane de euro, din care 70 milioane euro pe partea de energie electrica.

Siemens, care are incheiat cu Petrom un acord de 6,5 milioane de euro pentru conectarea la sistemul energetic national a viitoarei termocentrale a companiei petroliere, apreciaza ca in Romania oportunitatile de crestere a afacerilor sunt atat pe partea de electricitate, cat si de petrol si gaze. Totodata, grupul german ar putea colabora si cu rafinariile Arpechim si Steaua Romana, informeaza Mediafax.
Kappacher a adaugat ca Siemens are deja comenzi pentru urmatorii doi ani in Romania.
"Chiar daca nu am mai avea cerere, avem comenzi pentru urmatorii doi ani si jumatate", a spus el.

Grupul german Siemens este prezent in Romania din anul 1905 si are activitati in transporturi, energie, automatizari, actionari si tehnica medicala.

"In ciuda crizei, vedem multe posibilitati. Activitatile noastre de pe segmentul de energie cresc in toata lumea, in ciuda crizei, si are cea mai mare crestere din toate domeniile", a adaugat Donald Weir, seful de solutii de petrol si gaze din Siemens Germania.

Totodata, Siemens va investi in specializarea personalului, intrucat industria de petrol si gaze are o mare problema cu numarul redus de specialisti. Grupul are trei centre regionale de petrol si gaze, unul dintre ele fiind in Romania, informeaza Mediafax.

"Oamenii prefera sa investeasca in economiile emergente. Piata este plina de oportunitati. Romania este foarte atractiva", a spus Kappacher.

Grupul se concentreaza pe trei sectoare de activitate, respectiv infrastructura, sanatate si energie. La nivel de grup, Siemens estimeaza ca afacerile vor creste in continuare.

"Daca cererea de proiecte pe partea de energie (la nivel mondial, n.r.) se tempereaza putin, nu este niciun dezastru, ci este mai aproape de normalitate", a spus Kappacher

Sursa: www.Mediafax.ro

 
22/01/2009 - Acest articol a fost citit de 3038 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 61 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile anterioare
Siemens considera criza globala o oportunitate...
Revista de inovatie tehnologica "hi!tech"
Divizia SIEMENS Industry Solutions
Noul proiect Siemens din parcul industrial Dej
Statie de transformare Siemens
Stirile urmatoare
Siemens are livrari in China ce depasesc 1 mld...
Pentru Siemens businessul din energie ramane...
Transelectrica va retehnologiza statia de...
Piata de echipamente electrice se va mentine in...
Siemens: Majorari ale vanzarilor in 2010
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric