Noul proiect Siemens din parcul industrial Dej


ghidelectric.ro
Marti, 3 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Noul proiect Siemens din parcul industrial Dej


Siemens a semnat un contract cu filiala Electrica Distributie Transilvania Nord pentru o injectie de putere electrica in sudul municipiului Dej

transformatoare Siemens a semnat un contract cu filiala Electrica Distributie Transilvania Nord pentru o injectie de putere electrica in sudul municipiului Dej

Sectorul de business de energie din cadrul companiei Siemens SRL a semnat un contract cu filiala de distributie a energiei electrice Electrica Distributie Transilvania Nord din Cluj-Napoca

Proiectul consta in livrarea la cheie a unei statii noi de transformare de 110/20 kV (proiect  green field), denumita Dej Sud, cu o putere totala de 25 MVA. De asemenea, in proiect este inclusa realizarea lucrarilor de adaptare in statiile adiacente Dej - Cuzdrioara si Taga.

Statia este localizata in incinta parcului industrial Dej, pe terenul pus la dispozitie de catre Electrica Distributie Transilvania Nord. Siemens a castigat licitatia pentru acest proiect in data de 11.04.2008, valoarea contractului fiind de peste 3,1 milioane de Euro.

O particularitate a contractului este finantarea proiectului prin "credit furnizor". Derularea finantarii se va desfasura dupa urmatoarea schema : o perioada de gratie de 24 luni, dupa care va incepe perioada de rambursare a creditului, de 48 luni.

“Noul proiect din parcul industrial Dej face parte din strategia companiei noastre de a participa la modernizarea infrastructurii Romaniei. Suntem mandri sa ne implicam in dezvoltarea acestei infrastructuri, mai ales din perspectiva expertizei pe care o avem la nivel national si international”, a declarat domnul ing. Petru Ruset, directorul diviziei Siemens PG/PTD (Power Generation/Power Transmission & Distribution)  din cadrul companiei Siemens SRL.

Persoanele nominalizate de Siemens in calitate de antreprenor general sa deruleze acest proiect sunt : Catalin Hendre - Technical Project Manager si Andrei Vulpescu - Commercial Project Manager.

Domeniul energetic face parte din cele trei mari directii in care Siemens doreste sa isi afirme competitivitatea si expertiza la nivel mondial, alaturi de domeniul medical si cel al solutiilor industriale.

Despre Siemens:

Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele segmente de activitate: Automatizari si Actionari, Energie, Solutii Industriale, Tehnologii pentru Cladiri, Transporturi, Solutii Medicale, Solutii si Servicii IT, Comunicatii si  Iluminat.

Siemens a inregistrat in Romania, in anul fiscal 2006, vanzari de 290,3 milioane de Euro.

Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens are sediul central in Bucuresti, si o prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si are peste 3700 de angajati.

Dintre cele 15 companii Siemens din Romania, cinci sunt unitati de productie si cercertare. Pentru mai multe informatii despre Siemens in Romania vizitati: www.siemens.ro
 
06/08/2008 - Acest articol a fost citit de 4467 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 169 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile anterioare
Statie de transformare Siemens
Reduceri de personal la Siemens
Fuziunea Frosys-Siemens Romania
Campania Siemens raspunde
Stirile urmatoare
Divizia SIEMENS Industry Solutions
Revista de inovatie tehnologica "hi!tech"
Siemens considera criza globala o oportunitate...
Siemens nu se sperie de criza
Siemens are livrari in China ce depasesc 1 mld...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric