Siemens are livrari in China ce depasesc 1 mld de euro


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens are livrari in China ce depasesc 1 mld de euro


Concernul international Siemens, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de instalatii/echipamente electrice si produse electronice, a anuntat datele financiare aferente primului trimestru al anului fiscal 2010.

siemens In aceasta perioada, incasarile au insumat 17,35 miliarde euro, cu 12% mai putin fata de intervalul corespunzator al exercitiului financiar precedent. Aceeasi situatie este relevata si de nivelul comenzilor, care au fost de 18,97 miliarde euro (-15%). Oficialii concernului subliniaza faptul ca rezultatele prezentate reflecta fidel starea actuala a economiei internationale. Asa cum era de asteptat, reactiile pietei au fost eterogene: daca pe anumite sectoare cererea a consemnat o anumita stabilizare la un nivel scazut, au existat si multe domenii industriale in care diminuarile au fost drastice, informeaza Agendaconstructiilor.

Declinul relativ scazut in termeni de comparatie anuali se datoreaza capacitatii tuturor diviziilor Siemens de a se adapta caracteristicilor actuale ale cererii si de a onora in mod prompt comenzile inregistrate. Cele mai mari reduceri ale numarului de contracte s-au inregistrat in domeniul echipamentelor energetice (-19%), in vreme ce segmentul instalatiilor industriale s-a contractat cu 16%. Situatia este oarecum inversata, daca se realizeaza o analiza a incasarilor, care au totalizat 8 miliarde euro in domeniul industrial (-13%) si 5,6 miliarde euro in cel energetic (-10%), potrivit Agendaconstructiilor.

Din punct de vedere geografic, cele mai mari livrari au fost realizate in Europa, zona Comunitatii Statelor Independente, Africa si Orientul Mijlociu (10,8 miliarde euro, in scadere cu 19%), urmate de cele din America de Nord si de Sud (5,13 miliarde euro, cu 7% mai putin fata de intervalul corespunzator din 2009) si de cele din Asia si Australia (3 miliarde euro, din care ponderea vanzarilor in China a fost de 1,16 miliarde euro, iar a celei din India de 467 milioane de euro).

Sursa: Agendaconstructiilor
 
03/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2984 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 72 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile anterioare
Siemens nu se sperie de criza
Siemens considera criza globala o oportunitate...
Revista de inovatie tehnologica "hi!tech"
Divizia SIEMENS Industry Solutions
Noul proiect Siemens din parcul industrial Dej
Stirile urmatoare
Pentru Siemens businessul din energie ramane...
Transelectrica va retehnologiza statia de...
Piata de echipamente electrice se va mentine in...
Siemens: Majorari ale vanzarilor in 2010
Siemens vrea sa vanda actiuni la divizia de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric