Campania Siemens raspunde


ghidelectric.ro
Vineri, 8 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Campania Siemens raspunde


Noua campanie internationala de imagine a concernului Siemens

Campania Siemens raspunde „Siemens raspunde”  – Noua campanie internationala de imagine a concernului Siemens

Austria coordoneaza lansarea in noua state.

Prin intermediul noii sale campanii de imagine „Siemens raspunde“, concernul adreseaza largului public international un nou mesaj.

Noua campanie – axata pe cele trei noi sectoare de activitate, industrie, energie si ocrotirea sanatatii – este preconizata sa contureze mai pregnant profilul concernului si sa sublinieze mai marcant competenta sa in gasirea solutiilor optime.

Pentru Siemens Austria, lansarea concomitenta a campaniei atat in Austria, cat si in cele opt state sud-est europene din sfera sa directa de competenta, reprezinta o premiera absoluta.

Campania de presa cuprinde trei teme, corepunzatoare domeniilor de activitate ale tehnicii medicale, industriei si energiei si prezinta modul in care Siemens raspunde prin intermediul noilor sale tehnologii celor mai presante intrebari ale prezentului, oferind astfel solutii pe termen lung problemelor contemporane – fie ca este vorba despre asigurarea eficienta a necesarului energetic, despre tehnologii inovative in ocrotirea sanatatii, sau despre metode moderne de productie in cadrul fabricii inteligente.

Primul val de anunturi publicitare in presa si in internet va dura in Austria pana la sfarsitul lunii martie, fiind prevazut a fi urmat de alte doua, pana in septembrie 2008. Campania va fi lansata concomitent si in tarile coordonate din Austria: Slovacia, Slovenia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Bulgaria si Romania.

Pentru intrebari va rugam sa va adresati
D-nei Sylvia Schwarz
Corporate Press
Siemens AG Österreich
Tel.: +43 51707 24045
Email: sylvia.schwarz@siemens.com

Sau

D-lui Dan Santimbreanu
PR Manager Siemens SRL
Tel.: +40 212077668
Email: dan.santimbreanu@siemens.com
 
24/03/2008 - Acest articol a fost citit de 3261 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 62 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "SIEMENS Romania"
Stirile urmatoare
Fuziunea Frosys-Siemens Romania
Reduceri de personal la Siemens
Statie de transformare Siemens
Noul proiect Siemens din parcul industrial Dej
Divizia SIEMENS Industry Solutions
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric