Hannover Messe: SUA stimuleaza cresterea la nivel mondial; Inovatiile eficientizeaza procesele de fabricatie


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Hannover Messe: SUA stimuleaza cresterea la nivel mondial; Inovatiile eficientizeaza procesele de fabricatie


Targul Hannover Messe 2013 a adunat experti in productie si automatizari industriale din intreaga lume pentru a prezenta cele mai recente inovatii si pentru a evalua starea economiei globale din industrie.

Hannover Messe 2013

Inovarea continua intr-un ritm alert. Economia incearca sa isi croiasca drum inainte, dar unul dintre factorii care incetineste aceste proces este Europa, care inca se confrunta cu probleme.

 

 

Dr. Karl Tragl, presedintele Bosch Rexroth, a declarat la o conferinta de presa ca productia la nivel mondial va creste usor in 2013, impreuna cu economia globala. Stationarea economiei europene va fi compensata cu o crestere solida in Asia, Rusia si in special SUA, unde productia a fost in crestere, atat din punct de vedere politic cat si economic.

 

 

Acesta a mentionat ca Bosch Rexroth se bucura de cresterea profiturilor in SUA, iar compania a raspuns prin a investi mai mult de 80 de milioane de dolari in fabricile si oamenii de acolo.

 

 

Tragl a spus ca probleme cheie, cum ar fi productia locala si personalizarea si eficienta energetica, continua sa domine discutiile despre productie la nivel mondial, precum si faptul ca sistemele integrate de control acces ar contribui la conectarea sistemelor actuale si viitoare de functionare.

 

 

Cateva dintre inovatiile de la Hannover Messe 2013

 

 

SEW Eurodrive a prezentat sistemul MoviAxis cu o sursa de alimentare de regenerare. Sistemul foloseste condensatori pentru a stoca energia potential irosita si o transfera pentru a alimenta motorul si pentru a pune sistemele in miscare. Tobias Nittel, manager in domeniul tehnologiei pentru SEW Eurodrive, a declarat presei ca economiile de energie sunt estimate intre 10% și 15% pentru anumite sisteme.

SEW v-a prezenta, de asemenea, noile sale seturi de unelte personalizate pentru publicul american, mai tarziu acest an.

 

 

Phoenix Contact se focuseaza in 2013 pe cinci solutii de aplicare pentru pietele in crestere. Trei dintre acestea sunt in sectorul energetic:

Energie Eoliana: Phoenix Contact are un nou sistem de detectare a fulgerelor pentru a  monitoriza si a raporta atunci cand fulgerele lovesc lamele. Fulgerarile repetate pot provoca avarii structurale, care pot fi periculoase pentru lucratori sau alte persoane in apropiere de turbina eoliana.

Solar: Phoenix Contact a dezvoltat mai multe jonctiuni noi, care sunt usor de conectat, pentru a ajuta cu instalarea si intretinerea.

Petrol si gaze: Kamran Alam, managerul global Phoenix Contact pentru industria de petrol si gaze a declarat ca societatea sa lucreaza cu integratori de sisteme in acest sector pentru a contribui la gasirea de solutii la problemele-cheie de energie, iar compania vede integratorii de sistem un factor cheie in strategia de vanzari din acest sector.

Doua alte domenii de accent pe care Phoenix Contact se focuseaza sunt infrastructura, in special in domenii cum ar fi distributia energiei, a apei si a apelor uzate si de trafic si automobile, care este cea mai mare piata a companiei, dar una care a incetinit recent, in special in Europa.

Una dintre inovatiile sale la Hannover Messe in acest an are legatura cu miscare robotului in managementul energetic al celulei locale sau de sistem. De exemplu, în cazul în care un robot este oprit din orice motiv, sistemul de control simte si reactioneaza la mediu si poate actualiza sistemele locale, in consecinta poate dezactiva motoarele locale, luminile, HVAC mici. In urma colaborarilor cu producatorii auto europeni, cum ar fi Volkswagen, Audi si BMW, compania considera ca acest tip de abordare integrata poate reduce consumul de energie cu 15% pana la 20%.

 

Unul dintre produsele noi de la Eaton include o extindere a tehnologiei Smartwire-DT care permite conectarea din afara cabinetului. Determinata in principal de constructorii de masini, beneficiile vor include costuri mai mici de cablare, usurinta la utilizare si consum redus de energie la masini. Oficialii au declarat ca se asteapta ca cutiile de jonctiune multi-functionale sa fie disponibile pana la sfarsitul anului.

O alta noutate este imbunatatirea convertizoarelor de frecventa de tip CC1 si DA1.

 

Romania prezenta la Hannover Messe 2013

 

 

Romania a fost prezenta la Targul international Hannover Messe 2013, de la Hanovra, cu propriul pavilion, in care si-au prezentat inovatiile 31 de companii din industrie. Dintre acestea amintim: Electroalfa, Ima Metav, Imatex, Beta, Forsev, Mefin, Hesper, Napomar.

 

 

 
12/04/2013 - Acest articol a fost citit de 3185 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 17 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Internationale"
Stirile anterioare
Companiile romanesti au in vizor sectorul...
Romania a participat la targul international...
Va asteptam la RENEXPO® South-East Europe...
Danfoss sponsor principal al Summit-ul Mondial...
Sistemele de conducte de la Georg Fischer...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric