Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si Automatizari - IEAS 2010!


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si Automatizari - IEAS 2010!


Mentinand traditia editiilor anterioare, expozitia gazduieste si anul acesta conferintele, mesele rotunde si forumurile ce vor avea loc in sala N.Balcescu in zilele de 14, 15 si 16 septembrie.

ieas

Manifestarile stiintifico-aplicative sunt dezvoltate din necesitatea de a facilita schimbul de cele mai noi informatii din domeniu si de a gasi solutii pentru problemele legislative specifice domeniului electric si energetic in contextul racordarii la normele europene.
Toate dezbaterile care vor avea loc isi gasesc aplicatia si justificarea atat pentru specialist, cat si pentru consumatorul final, preocupat in permanenta de calitatea si siguranta lucrarilor executate in beneficiul sau.

Evenimentele Conexe IEAS 2010 aduc in atentia specialistilor din domeniu o serie de teme care abordeaza noile reglementari din domeniu, dar si aspecte pragmatice precum:
- tehnologiile si produsele noi in instalatii electrice;
- proiectarea si executarea instalatiilor electrice speciale;
- probleme legate de autorizarea electricienilor si atestarea firmelor pentru lucrari de instalatii electrice;
- modalitatile de amplificare a eficientei energetice. 

Cele 3 zile de conferinte sunt dedicate producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse si servicii din domeniul electricitatii, automatizarilor si electronicii industriale, electricienilor autorizati, arhitectilor, antreprenorilor din constructii.

Pentru a oferi participantilor un set de informatii cat mai bogat, asociatiile si organismele nationale din domeniu s-au alaturat si anul acesta organizatorilor in proiectarea evenimentelor. Astfel, conferintele vor beneficia, asa cum au facut-o si in cadrul celorlalte editii, de expertiza unor organizatii precum:
Comitetul Roman al Consiliului Mondial al Energiei – CNR-CME;
Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari – SIEAR;
Asociatia Romana a Electricienilor – AREL.

Anul 2010 inseamna pentru Conferintele IEAS si o competitie noua: Concursul National "Electricianul Anului 2010 Eaton-Moeller". Pentru a incuraja performanta si inovatia in acest domeniu, Asociatia Romana a Electricienilor va primi lucrarile celor inscrisi in competitie, va testa cunostintele acestora in cadrul Zilei Electricianului de la IEAS 2010 (16 septembrie) si va premia electricienii castigatori.

Concursul National "Electricianul Anului 2010 Eaton-Moeller" este creat din nevoia de a dinamiza domeniul electric prin motivarea electricienilor de a se specializa, de a se conecta la modificarile de ordin tehnologic si legislativ din aria lor profesionala si de a comunica in permanenta.

Sursa: IEAS

Comenteaza aici


 
06/08/2010 - Acest articol a fost citit de 2501 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 57 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
Shopping la IEAS 2010 !
S-a terminat editia IEAS 2009
Electricianul anului 2009 la IEAS
ELECTRICA S.A. participa la IEAS 2009
Se apropie Conferintele IEAS 2009
Stirile urmatoare
Galeria Vedetelor la IEAS 2012
Pe ultima suta de metri, ultimele standuri...
Congresul de energie si echipamente electrice...
Inscrieri finale la IEAS
IEAS ľ un targ revolutionar
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric