Disponibilizari in cadrul companiei Siemens din Germania


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Disponibilizari in cadrul companiei Siemens din Germania


Grupul german Siemens va disponibiliza 1.990 de angajati din Germania pana la finalul lui 2010, o parte din activitate urmand sa fie transferata catre o fabrica din Cehia, relateaza AFP.

siemens

Siemens va incepe prin a disponbiliza 840 de angajati din cadrul fabricii de la Bad Neustadt, ce produce motoare cu voltaj redus. Productia va fi concentrata in cadrul fabricii din Mohelnice, Cehia, informeaza Wall-street.

Alte 300 de locuri de munca vor fi suprimate in cadrul fabricii din Erlangen, ce produce echipamente electrice pentru aceste motoare, anunta NewsIn. Grupul a explicat aceste masuri prin "declinul durabil al pietei de masini utilitare" si prin dorinta de a se concentra asupra fabricarii unei noi generatii de motoare in Cehia.

Grupul va mai disponibiliza 850 de angajati din cadrul activitatilor de servicii indusriale din mai multe fabrici germane. Grupul industrial, ce are peste 200.000 de angajati la nivel mondial, a afisat marti rezultate financiare trimestriale peste asteptari, potrivit Wall-street.

Siemens a inregistrat in perioada octombrie-decembrie, primul trimestru fiscal, un profit operational de 2,255 miliarde euro in cadrul principalelor trei divizii, si o cifra de afaceri de 17,352 miliarde euro, in scadere cu 12%. Analistii estimau, in medie, o scadere a profitului cu 10,6%, la 1,82 miliarde euro, si reducerea cifrei de afaceri la 17,93 miliarde euro.


Sursa: Wall-street

 
29/01/2010 - Acest articol a fost citit de 3015 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 80 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de...
Siemens a avut o crestere a profitului cu 24%
Motoare electrice din Romania pentru francezi
In 2010 jucatorii din piata automatizarilor...
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
Stirile urmatoare
APC by Schneider Electric a extins...
GE: Fondurile europene de 30 mld. euro pentru...
Curs gratuit -Casa inteligenta - solutia...
CONFERINTA AUDITORILOR ENERGETICI, 27 mai 2010,...
Asociatia Romana a Electricienilor va invita la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric