Motoare electrice din Romania pentru francezi


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Motoare electrice din Romania pentru francezi


Institutul de Cercetari Electrotehnice ICPE SA din Bucuresti dezvolta un motor electric destinat echiparii unor viitoare modele de scutere hibride care vor fi realizate de o companie franceza din industria auto.

motoare electrice

"Participam, in calitate de parteneri ai unei firme franceze, la realizarea unui scuter hibrid care va avea motorul electric plasat in roata, iar daca produsul dezvoltat de noi va trece testele din toamna, acesta va fi certificat si introdus in productie, ICPE urmand sa asigure in calitate de furnizor sistemul electric de actionare", a declarat pentru MEDIAFAX directorul Departamentului Servomotoare din cadrul institutului, Mihaela Scortescu.

Autonomia scuterului hibrid va depinde de sursa de alimentare asupra careia va decide beneficiarul."In ultimii ani, ICPE acordat o atentie deosebita cercetarii sistemelor de propulsie destinate vehiculelor de capacitate mica. Am creat o serie de sisteme de propulsie electrica cu puteri cuprinse intre 200 de wati si 2 kilowati", a adaugat Scortescu, potrivit Ecomagazin.

Pana in momentul de fata, institutul a realizat si echipat cu motoare mai multe modele experimentale de vehicule, printre care automobile de clasa mica si medie si un microbuz, insa sistemele dezvoltate de ICPE nu au ajuns sa fie produse in serie.

Departamentul Servomotoare al ICPE are 59 salariati, care concep si produc produc de servomotoare electrice speciale de putere medie, destinate in special sectorului indutrial.Institutul de Cercetari Electrotehnice ICPE SA este detinut in proportie de 62% de asociatia salariatilor, restul actiunilor apartinand SIF Muntenia, scrie Ecomagazin.


Sursa: Ecomagazin

 

 
26/01/2010 - Acest articol a fost citit de 2307 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
In 2010 jucatorii din piata automatizarilor...
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
Va asteptam la "Romania Green Business Gala"
Pierderi de 10,5 % in compania producatoare de...
Ministerul Justitiei a avizat infiintarea celor...
Stirile urmatoare
Siemens a avut o crestere a profitului cu 24%
Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de...
Disponibilizari in cadrul companiei Siemens din...
APC by Schneider Electric a extins...
GE: Fondurile europene de 30 mld. euro pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric