Ministerul Justitiei a avizat infiintarea celor doua noi companii de energie electrica


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Ministerul Justitiei a avizat infiintarea celor doua noi companii de energie electrica


Ministerul Justitiei a avizat proiectul de Hotarare de Guvern privind infiintarea celor doua noi companii din domeniul energetic, cu observatia ca reprezinta un set de politici noi si nu poate intra in dezbaterea unui Guvern demis.

energie

“Ultimul care avizeaza proiectul nostru de Hotarare este Ministerul Justitiei, pe legalitate. Ministerul Justitiei a avizat proiectul nostru de Hotarare, cu observatia ca reprezinta un set de politici noi. Dupa 6 decembrie promovam proiectul si pana in 15 decembrie poate aparea Hotararea de Guvern. Un Guvern demis nu poate promova politici noi”, a afirmat Videanu,scrie Financiarul.

Societatile ce urmeaza sa faca parte din cele doua companii nationale din domeniul de energie au aprobat in Adunarile Generale ale Actionarilor sa fuzioneze, o Hotarare de Guvern pentru infiintarea celor doua noi societati, Electra si Energetica, urmand sa fie aprobata pana la finalul anului 2009, a declarat, recent secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.

“Hidroelectrica, Compania National a Huilei Petrosani, Electrocentrale Bucuresti, CET Deva si CET Paroseni au aprobat, sambata, in cadrul AGA sa fuzioneze pentru infiintarea celei de-a doua companii din sectorul energetic, Energetica. Vineri, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a aprobat fuziunea Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Complexurile Energetice din Turceni, Rovinari si Craiova, pentru infiintarea companiei Electra”, a afirmat Tudor Serban, scrie Financiarul.

In perioada urmatoare vor fi realizate grafice de evaluare tehnica si economica a celor doua noi companii, a adaugat Tudor Serban. “Companiile nou infiintate urmeaza sa fie inregistrate la Registrul Comertului. Speram ca pana la fnalul acestui an sa fie emisa o Hotarare de Guvern pentru infiintarea companiilor”, a spus acesta. De asemenea, Hidroelectrica a aprobat divizarea companiei in doua, o parte urmand sa faca parte din Electra, iar cea de a doua din Energetica, informeaza Financiarul.

Din prima compania vor face parte Complexurile Energetice Turceni, Rovinari si Craiova, Nuclearelectrica, SNLO si trei sucursale ale Hidroelectrica – Valcea, Slatina si Sibiu. Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni ale Termoelectrica, Portile de Fier si scursalele Hidroelectrica Sebes, Buzau, Targu-Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita, precum si CNH Petrosani.


Sursa: Financiarul

 
11/11/2009 - Acest articol a fost citit de 2798 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 67 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Targ international de energie regenerabila RENEXPO
Summit Economic Forum 2009
Hidroelectrica vrea sa se implice in proiecte...
Compania Siemens achizitioneaza Solel Solar...
Seminarul - Investitii verzi in domeniul energetic
Stirile urmatoare
Pierderi de 10,5 % in compania producatoare de...
Va asteptam la "Romania Green Business Gala"
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
In 2010 jucatorii din piata automatizarilor...
Motoare electrice din Romania pentru francezi
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric