Summit Economic Forum 2009


ghidelectric.ro
, 24 Octombrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Summit Economic Forum 2009


Aspectele legate de energie vor fi in centrul atentiei in cadrul conferintei SEF 2009 la Bucuresti saptamana viitoare.

energie

Recunoscand potentialul geo-strategic al Romaniei, organizatorii pun in discutie securitatea energetica, eficienta energetica si schimbarile climatice, in doua sesiuni. Sesiunea Asigurarea Securitatii Energetice: Rolul Tarilor din Centrul si Sud-Estul Europei, 12 noiembrie 2009, dedicata securitatii energetice, unul dintre subiectele internationale de interes ale momentului, va reuni reprezentanti ai celor mai importante companii romanesti din domeniul energetic (Transgaz, Transelectrica, Nuclearelectrica), dar si ai unor companii straine ce au investit in Romania in sectorul energetic (ENEL si GDF Suez).

Tudor Serban, secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, principalul speaker al acestei sesiuni va vorbi despre obiectivele strategice ale Guvernului Romaniei legate de energie. Subiectele centrale ale dezbaterilor ce vor urma vor aborda importanta diversificarii surselor si a rutelor de aprovizionare cu hidrocarburi, utilizarea eficienta a resurselor mai ales in zona Central Europeana, dar si proiectele energetice regionale. Doua prezentari vor pune energia in contextul dezvoltarii din intreaga regiune. Astfel, Ambasadorul Hido Biscevic, secretarul General al Regional Cooperation Council va discuta rolul cooperarii energetice in Sud-Estul Europei asupra dezvoltarii economice, iar Michael Green, reprezentant al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare va analiza rolul organizatiei in ceea ce priveste proiectele de furnizare de energie in regiune.

Tot energia va face subiectul unei alte sesiuni de discutii din cadrul Summit Economic Forum, Eficienta Energetica si Schimbari Climatice. De data aceasta, participantii vor dezbate implicatiile schimbarilor climatice, dezvoltarea surselor regenerabile de energie si a tehnologiilor energetice sustenabile, managementul eficient al resurselor, sprijinirea inovarii pentru dezvoltarea unei industrii curate. Reprezentati ai Banci Europene de Investitii si ai BERD vor discuta, alaturi de renumiti consultanti din sector, provocarile concrete ale regiuni Central Europene in tranzitia la o economie bazata pe consum redus de carbon. 


Sursa: www.promptmedia.ro

 

 
06/11/2009 - Acest articol a fost citit de 1821 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Hidroelectrica vrea sa se implice in proiecte...
Compania Siemens achizitioneaza Solel Solar...
Seminarul - Investitii verzi in domeniul energetic
Conferinta cu tema Energia regenerabila in Romania
Viitorul energetic al Occidentului : Marea Neagra
Stirile urmatoare
Targ international de energie regenerabila RENEXPO
Ministerul Justitiei a avizat infiintarea celor...
Pierderi de 10,5 % in compania producatoare de...
Va asteptam la "Romania Green Business Gala"
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric