Conferinta cu tema Energia regenerabila in Romania


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Conferinta cu tema Energia regenerabila in Romania


Cei interesati sunt asteptati in data de 22 octombrie 2009 la hotel Crowne Plaza Bucuresti, sala Valahia.

energie regenerabila

Compania Finmedia are deosebita onoare de a va invita sa participati la conferinta dedicata energiei regenerabile “Energia regenerabila in Romania– prezent si perspective” ce va avea loc in data de 22 octombrie 2009 la hotel Crowne Plaza Bucuresti, sala Valahia.

 

 

 

Urmare discutiilor tot mai frecvente la nivel mondial in legatura cu necesitatea stringenta de productie si utilizare a energiei provenite din surse regenerabile, dezbaterile cu privire la acest subiect iau amploare si la nivel national. Astfel, sub conditiile impuse de uniunea Europeana in privinta cresterii ponderii energiei regenerabile in consumul energetic la nivelul fiecarei tari membre, Romania se afla in plin proces de implementare de masuri care sa vina in ajutorul indeplinirii acestor obiective.

 Dezbaterile ce vor fi sustinute in cadrul acestei conferinte se vor axa pe prezentarea cadrului actual al pietei energiei regenerabile in Romania versus pietele altor state membre ale UE, posibilitati de investitii in domeniul energiei regenerabile si surse de finantare aferente, perspective de liberalizare a pietei energetice nationale si alte aspecte conexe.

 Prin intermediul acestui eveniment, compania Finmedia isi propune sa adune laolalta specialisti in domeniu, reprezentanti ai autoritatilor competente si ai companiilor direct implicate in procesul de productie si furnizare a energiei regenerabile, in scopul unei mai bune constientizari cat si informari a publicului asupra importantei productiei si furnizarii de energie regenerabila atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru economia nationala. De asemenea, conferinta ofera oportunitati importante de networking, fiind un eveniment ce creeaza premisele stabilirii de noi parteneriate.

 

 

 

 

 

 

  In speranta ca tematica acestui eveniment v-a captat interesul, va multumim pentru timpul acordat parcurgerii acestei prezentari si va adresam invitatia de a va alatura demersului nostru.

Pentru inscrieri click aici


Sursa: Finmedia

 
08/10/2009 - Acest articol a fost citit de 2147 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Viitorul energetic al Occidentului : Marea Neagra
Pompiliu Budulan : Energia nucleara este ieftina
Simpozion pentru Eficienta energetica la Caciulata
Sindicalistii ies in strada din cauza divizarii...
Incepe prima etapa a eliminarii becurilor clasice
Stirile urmatoare
Seminarul - Investitii verzi in domeniul energetic
Compania Siemens achizitioneaza Solel Solar...
Hidroelectrica vrea sa se implice in proiecte...
Summit Economic Forum 2009
Targ international de energie regenerabila RENEXPO
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric